Hi Pinky HMID please
Want the wallers thoughts on this. So I started to realize ‘My bf’ was acting secretive when him on the phone all of a sudden. Him start lock room door when him a talk to this female, a talk in a low voice like him a whisper and a wait until me a ‘sleep’ fi have conversations. Me a talk some bad 1-2 o’clock in a the morning enuh. Me question him about it and him say them a just friend, both a them work a the same call centre in New Kingston (he’s not there anymore). Anyways, him say them a just friend and him just a help har out cause she need somebody fi talk to and him care about har… Me nuh say ntn, me just easy miself and say me a gwaan observe wa gwaan. Start eavesdrop on them conversations and hear him a mek plans fi she come over or if she want them go motel or whatever… a tell har how she look good ina what she have on… phone always face down.. phone deh pon lock and key now.. everyday them a text.. when me a pass him a hide phone screen.
So me confront him bout the conversation wa me overhear a mek motel plans… this boy ago tell me say him know say me did a listen to him conversation and him just say that fi hear wa me woulda say and how me wouldn’t understand why him do it. A tell me say him just wa privacy.. an a that’s why him a hide phone and lock up phone. I guess everybody have that one time when them is a yam… like a my time. Just wa know how this look to unuh… Me a think too deep or wa?
Lmaoooooo
Ahm the nigger is cheating.
U know how it look u just want confirmation
Girl what else u need to that that the nigga is cheating
Cheating and manipulating you same time.
But u past yam head
Lol
Mercy girl
You want piece a cheese lol
Leave him he will never change
Them deh sis nuh make him fool u wicked boy
U a get bun right ina ur eyesight n yeah a ur yam stage this n me hope u get over this. Mek d dutty boy gwan
A suh dem dirty an lie..all a cuss u seh nuh tell no lie on him. Me have one ya wah me wah lef, him a coolie and bwoy lie u fret. Him an him dutty family a coolie and drumstick wid dem one a neda. Oh me feget seh a ur story girl lol…all up in me feelings…give him bun
Are u dumb?
Bwoy him nuh respect you at all
Goodie u no need fi come over yah so come ask we what u must do…the red flags evident ..look how the bright
He is lieing
We often time see the little red flags and ignore it and later it turn in a ocean of problems.
He’s lying sis
A nuh bun u a get a the whole bakery. Nuh make him trick u
It’s time to move on baby girl
Move on dear
Smh
Gurrrrrl🤪
U don’t need glasses or comments when the truth is stairing and knocking
He is gaslighting you bby girl…
Its d manipulation for me. Nuh know weh yah go do but him a cheat. Don’t make him mek u feel like u crazy and a make a big deal out of nothing. Dutty dogshit dem
Kmt me no stop no man from having a female friend but convo when???? He should be inna bed cuddling with you not on phone texting. Some a uno female to be blame for how a man treat you cause uno low fem up fi have dem own way…