Met the names u have up their is all of the above. Please fix it met so we can c all the clutchers. Reply
UMMM WAH BOUT THE LEGENDARY THEIVES FRENCHIE,GRIZZLY BOO,PETAL, CLAUDETTE,PAULA DEAN,16 AND SO ONNNN HAHA Reply
If Jackie Ramsey did still deh America all dem bloodclot crutcher dem would a have fi siddung a back. Big Up Jackie Ramsey straight! Reply
@met I can’t see da teef pictures is it my screen is blank
Tamara teefin levels waaaay uppppp.
Fagot daffy get it fi being bare face wid de people dem event tickets.
Annoymous right met mi cannot c the pics either.
Met you see sushanna baby shower ?? World ah theives!!! Clutchers galore
Mi cyaaa si nuttn an mi need fi know dese ppl
It’s a poll…no pictures shown.
Met the names u have up their is all of the above. Please fix it met so we can c all the clutchers.
never mind mi know who di boy is NOW
Can’t see the pictures r the names.
Frenchie all time thief Frenchie lead
If Jackie Ramsey did still deh America all dem bloodclot crutcher dem would a have fi siddung a back. Big Up Jackie Ramsey straight!