SEND A PICHO A DI GOOD GOOD MAN COME -_-

Sabrina Samuels a time yuh stop walk and suck p**y and cocky… yuh need a life stop tek ppl man and mek dem woman a beat yuh… you’re a back stabber very grudge full and bad mind all yuh friend sade dessi parris and see d gal a strive left yuh… tink u coulda stop d gal a left yuh to d ppl dem woman fi f**k yuh up

ss

8 thoughts on “SEND A PICHO A DI GOOD GOOD MAN COME -_-

1. We hear these types of stories all the time, some woman taking someone else’s man but a man can’t be taken unless he wants too. Let’s stop blame the woman, yes we know they are no good and they need to find their own man but it goes to show again the man have the fault more time.

2. I wonder a which man niney ,Richie feelings,di deporteee,Peter,har sis fren from Long Island,di DJ weh play a wats app Friday’s and the list goes on no sah shi really a f**k fi every dolla and still nuh hav nothing smh all the 3sum shi gi them

3. Why my name had to be in this BS! If yall have a problem with her not cause we not friends again don’t mean I bun bad lamp for others y’all don’t mix me in BS . what happen happen and I had move on so anyone have a problem with her keep me out of it please God has been good to me and not going to let y’all draw me in this messssssss

4. To uno life happy why Sabrina a bother uno anybody who write this did she take your man?? An for ur info mi nuh knw bout nuh gal wey beat had fi dem man,a who you a come with some now see all some a uno lowlife Ppl need to give away uno self to hati for donation,everyday dats all uno do,mi sure who write caah own it cus uno nuh bad suh

5. Some Ppl life tho wen they got nothing to do hati needs help an donation if uno don’t have nothing to give give uno self,uno nuh needed a Jamaica cho Mon cus all uno a do a mash up jamaica