SEND EM PICHO COME MUM

met hunny.
u nuh see richkid/david deh dream weekend with linda peppaz from canada. she have him pon her instagram and him post her. them official now. a stay a Royalton and bare tingz.

a him sister a canada introduced them. the same sister weh a stay a him yard with his kids n babymother. if unuh want me send in the babymother picture put it inna di comments. she fi shame a stay wid this user. but linda look better than him babymother. di baby mother ugly n fat.
david nuh want a soul just money fi buy fake Gucci n fi nuh work. him have gal all over a mine him. mi work a western union so mi know what mi talking bout.

5 thoughts on “SEND EM PICHO COME MUM

1. I’m sure u have his picture already cuz nuh him Ven did buy di whole heap a boots n threads for n hot up fishmouth Kwesi err I mean Shakera’s head!!?u posted him pic already pon here but to be sure ,u can get couple pics from Sender cuz clearly she’s one of rich kid’s groupie!

2. Sender yuh too lie!!! you just trying to receive info…

bye bitch!!

i follow him on IG. he didn’t post anyone.. #STOP TAKING CARE OF THESE

GROWN ASS MAN!!!

PS MOVE YUH BBC

3. U know a this said richkid minding cause Ven n Fishmouth Shakera fi mash up?Vex him vex and did a cuss her bout how she a give away his mindings.That’s how Ven dollyhouse mash up n Dolly get a lil shine n come set up fi had dollyhouse cuz she was willing n able to fill the minding gap!unno can’t tell me nutten ,same suh it go n only David seems to be winning!