AND OUT SHE IS…DI BLEACHING TONE DUNGGG. CUTTP A LIKE HOW YUH LOOK
0 thoughts on “SENDAH SENDER SAID;- Cutty P out and bad againnn”
Cutty me a beg u please nuh chuble Kizzy cause ms she and John john finally rod of Candice and zuleka and dem nuh need u fi tek the stray koki chip tooth boy again.
wife a wife mate a matee fite a fite tings wi breakkk :kr
Is that her son the last picture ?
Is man chop r up like that.a daycare p run Fr John John str8888 to bag white.
Turbit or grunt?????…..fava when doctor ole inna pot……
P BULBY SEH HIM WANT HIM MONEY THAT U TEK SEH U CAN GET GREEN CARD..SEND SOMETHING GO LINDO A PRISON
A nuf man p rob that’s way she was in hiding
.but me nuh understand how dem mek this tuff cow yah tek them money.
NOOOOOOO, PLEASE STOP!!!!!! ‘OLD OOOOON! DAT LIKKLE TENDA RONI DUNG AH BATTAM DERE, IS SALLY’S NICE, CLEAN, GOOD GOOD, HONEY, SUGAR PLUM PLUM!!!
AS FI HIM CONNECTION TI CUTTY, I DOESN’T KNOWS! BUT HIM TUMUCK NUH SUH TRANG! HIM NUH BUILT LIKE DODGE RAM, A LA JOHN JOHN!
where dis lady was…u know when u nuh see sumbody in a long while and u forget bout dem
Am surprise the FEDS them don’t pick up CuttiP yet. Is pure immigration scam she do, the last time I check she was in hiding.