SENDER BAD YUH BAD

Then stella how you sey u go party go promote and support and yuh go Andrew flex party only fi support cause a the yute them table yuh stand up whole night and drink out the ppl them Hennessy all now yuh nuh mek a set to the bar unno fi stop it! If is even a bottle a water yuh should A go buy love hype to much n really dont have it.

2 thoughts on “SENDER BAD YUH BAD

1. Stella mumma!! ah you General B did sing bout,come ah dance and nuh care naw buy not even water much less guiness or ah beer.

2. Sender! A so you did a focus pon de chic all night?

Dancehall decorum 101 fi women:

#1 No buy no rass drinks if a top man dem yah par wid. If you do, pay fi it discreetly cause de watchman dem ago talk how yu buy man liquor.

#2: If yah par wid bitches mek sure de brokest one a de drinks runner fi de night. And de rest a hoes put up dem money.

#3: If yu jus chilling wid yu friends then spend but no get drunk wid dem lololol