half a century and full of s*xy .look pon di old woman.. she look good put most of unu young gal to shame… 50 where? ramping plaza get party of the year! THIS IS REAL WALKING TROPHY!
10 thoughts on “SENDER I THINK YUH MEAN EFFIGY”
She had surgery so it doesn’t count. However big up her surgeon though
Sender did mean trophy or troll cuz all I see is a troll with that hair and make-up.
You know damn well that woman look 50. I don’t know these broads be fooling themselves.
Stoooooooop it, :cd she looks every bit of 50 inna real life, sexy shapely not so firm and the belly get do up but full of stretch marks and long navel :ngakak :ngakak :ngakak
lmfaooo all of unu is haters but was inside the free event! thats why unu can talk about her body so good! bout navel n stretch mark! she have 7 kids so what she do her body! nuff a unu a bleach n have BLACK NUCKLE BLACK TOE AND BLACK CHILDREN AND A TRY BE A BROWNING SO YES A WALKING TROPHY THIS! atleast di surgery nu botch and out of proportion stomach on FLAT FLAT ASS ON WHATS THAT! COME OUT RAMPING PLAZA A YU SHELL DOWN BROOKLYN! nuff a unu young gyal a pree ramping plaza and a pray seh dem can look this good at 50 wid unu bags under yu red eyes! MOVE AND GWEH! WALKING TROPHY!!!
She had surgery so it doesn’t count. However big up her surgeon though
Sender did mean trophy or troll cuz all I see is a troll with that hair and make-up.
You know damn well that woman look 50. I don’t know these broads be fooling themselves.
Bitch bye she spry her body u fool she stay bad and dont look good stop make fb fool yu and i knw one off her batty flowers send this in
Stoooooooop it, :cd she looks every bit of 50 inna real life, sexy shapely not so firm and the belly get do up but full of stretch marks and long navel :ngakak :ngakak :ngakak
Whey u seh quena a di filter? :hammer
Filta wicked Metty, see her in person, all her teeth gray :nohope
She gots smokers teeth a lil bit :cool
ok quena :tkp
Ms.Ann has come a long way shi use to look like a beach whale so big up to the custom made body.
lmfaooo all of unu is haters but was inside the free event! thats why unu can talk about her body so good! bout navel n stretch mark! she have 7 kids so what she do her body! nuff a unu a bleach n have BLACK NUCKLE BLACK TOE AND BLACK CHILDREN AND A TRY BE A BROWNING SO YES A WALKING TROPHY THIS! atleast di surgery nu botch and out of proportion stomach on FLAT FLAT ASS ON WHATS THAT! COME OUT RAMPING PLAZA A YU SHELL DOWN BROOKLYN! nuff a unu young gyal a pree ramping plaza and a pray seh dem can look this good at 50 wid unu bags under yu red eyes! MOVE AND GWEH! WALKING TROPHY!!!
and a talk bout smokers teeth the lady have pearly white straight teeth n i bet you a confuse di plaque fi white go to bed!