SENDER I THINK YUH MEAN EFFIGY

10 thoughts on “SENDER I THINK YUH MEAN EFFIGY

1. Sender did mean trophy or troll cuz all I see is a troll with that hair and make-up.
    You know damn well that woman look 50. I don’t know these broads be fooling themselves.

2. Bitch bye she spry her body u fool she stay bad and dont look good stop make fb fool yu and i knw one off her batty flowers send this in

3. Stoooooooop it, :cd she looks every bit of 50 inna real life, sexy shapely not so firm and the belly get do up but full of stretch marks and long navel :ngakak :ngakak :ngakak

4. lmfaooo all of unu is haters but was inside the free event! thats why unu can talk about her body so good! bout navel n stretch mark! she have 7 kids so what she do her body! nuff a unu a bleach n have BLACK NUCKLE BLACK TOE AND BLACK CHILDREN AND A TRY BE A BROWNING SO YES A WALKING TROPHY THIS! atleast di surgery nu botch and out of proportion stomach on FLAT FLAT ASS ON WHATS THAT! COME OUT RAMPING PLAZA A YU SHELL DOWN BROOKLYN! nuff a unu young gyal a pree ramping plaza and a pray seh dem can look this good at 50 wid unu bags under yu red eyes! MOVE AND GWEH! WALKING TROPHY!!!

5. and a talk bout smokers teeth the lady have pearly white straight teeth n i bet you a confuse di plaque fi white go to bed!