SENDER IT DID WORTH IT OO..CLOTHES GET FI BUY

Met I saw you posted a picture with aneka the other day and I flash back to a story posted with her and the white man. Suh met the white man and aneka left already.
How we don’t see no posting with him and her again.
That man must be married anyways and was looking a escort.
Was it worth it aneka?
Cause how you deh wid rich white man and still have to do road suh hard?
Unuh is one set a sad hoe
From the time unuh cah hold a man

8 thoughts on “SENDER IT DID WORTH IT OO..CLOTHES GET FI BUY

1. She look pretty in that photo. I saw her at a party and her skin seems nice, she shape alright, her hair looked amazing but her face! Imagine an ugly pitbull. Same so she look.

2. It was a bruk Christmas fi Aneka, nuh shoes nuh sell and nuh man never deh deh fi pay fi expensive frock dis year. I really think Aneka should go back to school this year, She need to learn a trade cause what she was doing years ago a water dung now. Fi har mileage a show from all angles. Aneka register fi a class or two.