SENDER MAYBE SHE WORK

I FOLLOW THIS WOMAN ON INSTAGRAM N SNAPCHAT ANS IVE NEVER ONCE SEEN HER DRESSED IN WORKING CLOTHES ATTIRE OR EVEN TO SAY WORKING. WEH THEM GET SO MUCH MONEY FI A MONEY PULL UP PAN MUSIC. MI CONFUSED.

ig

20 thoughts on “SENDER MAYBE SHE WORK

1. Nuff people don’t post their work life on IG! Why would you when as soon as you do you can lose your job for something you post.

2. Sender seems like you don’t have a job either since you have so much time in your miserable little life to notice what’s going on in her life. Why do people even follow complete strangers who aren’t celebrities on IG and Snapchat? Sender guh look a life KMT

3. Sender dem gal yah straight up nuh work and most never work a day inna dem life! Dem just do tings fi di money and spree…a just how it guh for some a we…a nuh all a we mek fi dem lifestyle deh…me personally is a woman weh work and work my own, me get all uncomfortable wen my man a palm out money gi mi…but a just how di ting set…suh nuh hot up a wonder bout them, and nuh listen to the idiot dem who a guh run come bout badmine…ntn nuh deh pon dem gal yah fi envy cause if nuh man nuh look pon dem and palm off a ting dem drop off the face a di earth instantly! And that a facts!

4. SCAM!

Most of the women in Jamaica are scammers !
    That’s what they do especially Nikki chromaz
    If they don’t scam they sell front ! That’s their job

5. MET! Ooooooooo! Yu hear Trump? Him say “grab her by the pu$$y”! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. The Republican women dem Pearls buss off, that a if some a dem no choke dem self from clutching too tightly! :ngakak :ngakak

6. A diamond goodlife party dis she deh wa nite diamond nuh did wa stab r up a big dawg party so a how she deh ya so dem tun bk fren or wa? Me nuh understand dis ….cos if me an u a nuh fren how me fi deh a ur party?

7. They sell pussy!!!!Nobody nuh badmind them nothing!!kmft bout get money up,I ask the same question too,how dem so ‘RICH’and never work a day in them life…if she did work atleast one time a pic wud post in work attire..lmfao the only time a pic take in work attire is when one a dem keep a ‘WORK ATTIRE PARTY’

8. Not a soul nuh badmind these people. Im a working class woman in a very good job and by time me finish pay my bills and buy food i barely have enough. Which working class person in their right mind would guh throw weh them hard working money like this?? I sent this shit in on my lunch break in my own flipping office. Bout sender don’t have a life or job. Guh nyam shit.