met tell me why some gal nuff. B***h u can do better learn how to spell den look people man. Education is the key!!! simple as dat!!!
0 thoughts on “SENDER ONLY ONE LETTA MISSING”
GOOD MET Also BLOGGERS! Sender it is clearly you doesn’t like these ladies anyone can c is a simply error. Boy wen a person despise someone they used the smallest a things to bring dat person down, if u all were frens it wouldn’t be a problem stop pree the ladies pages ago Mek sure ur life sort out sometime we too nuff.
imagine is not like dem use ‘there’ fi ‘their’ or ‘dear’ fi ‘dare’ di ppl dem miss ONE WORD an yuh urt cmon man wen unnuh hate ppl n a stalk dem unnuh pik up everything fi chat bout guh luk a life senda
Ok really… This proves the sender is not lying could she really spell? What she wrote don’t make one sense. Please Metty help her out. Let’s gather some money to send her back to school. Lol
GOOD MET Also BLOGGERS! Sender it is clearly you doesn’t like these ladies anyone can c is a simply error. Boy wen a person despise someone they used the smallest a things to bring dat person down, if u all were frens it wouldn’t be a problem stop pree the ladies pages ago Mek sure ur life sort out sometime we too nuff.
imagine is not like dem use ‘there’ fi ‘their’ or ‘dear’ fi ‘dare’ di ppl dem miss ONE WORD an yuh urt cmon man wen unnuh hate ppl n a stalk dem unnuh pik up everything fi chat bout guh luk a life senda
Dutty gal leave d gal dem alone and go wash u dutty draws dem .
Seems to me dem bad bishes is looking yo’ mayne :nerd
Buenos Dias a todos!
NO, DI MAN A LOOK DEM AND DEM A MAD HAR.
but them prove positive say the one on the left is a bish at all?
Better Question…..where the so-called “bad bi(t)ches” at?? :bingung
Is tht a man on the left??? What a set of ugly creatures!!!!!
Caan get off my bloodclawt. Fox stop stalk mi dont wan you. Go stalk yaj mumma puss. Deh sender is a man mi nah wah
Ok really… This proves the sender is not lying could she really spell? What she wrote don’t make one sense. Please Metty help her out. Let’s gather some money to send her back to school. Lol
Crystal look like a duppy, a bleach she ah bleach???
the one pon di left a straight photoshop een di hair, then the front a di head den di face, mi mumma…….lol
Three man teker
Oh lord , I want ready :malu :ngakak :malu