SENDER SAYS SHE HATES HER BOYFRIEND’S SON

19 thoughts on “SENDER SAYS SHE HATES HER BOYFRIEND’S SON

1. You is a real menkeh ,you’re gonna make man beat up the girl why? True her man don’t want yuh? Do go around that man baby you’re a demon gal goodly hurt all the baby.I personally nine and ten yuh ,you sound evil and deranged I pray to God this man come to his sense and go back to his family and leave you

2. Dutty waste gal go chuck tru u mumma damn satan. Weh dfuck d bby do u??? Jah know that’s y parents must be careful a who unuh bring around unuh kids enuh smfh,a hope wen u get your Pinckney other ppl no have hatred fi dem to gweh dutty gal mi no know u and me a wah fight u :batabig

3. You out of order bout u hate the man baby what is wrong with dis generation cause clearly yuh sound like a likkle picney cause no woman nuh fi gwan so omgg

4. But hear this wicked gal 1 year old weh can’t even talk yuh hate all a pussyhole like yuh nuh fi breed enuh

5. Yuh naw nuh bc right fi a bout yuh nuh like the woman pickney yuh damn bright. Hope when yuh hreed nuh body nuh evil enough fi seh that bout yuh child yuh cunt.

6. No need to hate the child or the mother if you want the man for yourself all u need to do is first love his child, show some love to the baby. Then make the man and the baby become apart of u..

7. U need God, weh the baby do u fi u hate the baby. Why would u mek man beat up the woman when clearly a the man a run har dung. U r one waste gal, go chuck off ova flatbridge u piece of shit

8. Suck yuh mada dead gal bout u hate d innocent baby u stink like battyhole. Go tie a rope n hang ur bc self bitch u get me cross kmft OVA A BC MAN?! A so u tek man serious?! Man done pon bc u?! Fi see how u shape bad n ugly nh BBC 😒 suck yuh mada again gal n stop talk bout u hate a fucking innocent child u piece a shit 🤨

9. Like seriously likkle waste gyal wah hate the baby fah that why me say so man better know wah kind gyal them bring round there child

Leave a Reply to Toya Cancel reply