SENDER WE ALL BEEN DERE

a dis boi from synergy crew in buss bay Portland started off Wally British career when di boy left her she nearly mad, she sure used to fly down 3 times for the year to see the little boy, poor ting she use to take all her money to mind him until the boy find a next woman and mad wally British head. wally just stay in your lane love will find you again.

love

17 thoughts on “SENDER WE ALL BEEN DERE

1. Gm all,now this is classy-ish so take a bow Wally. Not a hint of Bitterness just reminiscing n no shade throwing so it makes u wanna symphatize with Wally.

Spice mek sure u tekking notes,u could learn a lot from Wally’s example.

2. Another thing too SenDer.I’m not sure of what ur motivation was for sendi in Wally but rest assured unless it’s only u,nobody else is gonna ridicule n tear dung Wally over this. Love makes fool of us all n them sey it’s better to have loved n lost than not loved at all.

Senda yuh eva love n lost yet?Smaddie ever drop yuh buff a grung like ripe breadfruit n smash ur heart inna 1000 lil pieces??Mek Wally let out her heart’s Desire inna peace Sender becuz nobody will be able to console yuh when the Universe n that Bih Karma pay YOU a visit!!

3. A part a life, love is like a merry go round. I swear their is no true love r honesty in a Relationships, anymore. Yardy thug come tell me how much time u heart crushed. Yawdy4life big up u independent self u and your families, more time mi ova ya, but cannot comment as often has I should, but u know we family ova ya fi life. Much love sweets!

1. Dearest Genuine,mi heart get crush more than the stars in a 1000skies!even broke a few hearts myself. Don’t stop f##king n don’t f##king stop till u find true love,that’s what I ALWAYS say.

4. Sender me nahh get you point
    We all been there
    Kiss a couple frogs before we meet Prince Charming
    So same good come out a it fi Wally cause you claim say him done her money and then him start her career me sure she Mek back her money.
    F**g bad mind at least him make her happy for the moment ..Wally you money spend good me will pay fi a f**k too if it worth it.

5. Lawd wally anuh u alone honey.. A yeaaaaarssss me no feel DA inlove supm deh …me really wonda morewhile if me ago eva go dung da rd deh again fi truutruu is like loyalty no exist no moee

6. She was just a bitch from morning. Who don’t know the story don’t need to talk about oh we all been dere etc.. she deserve weh she did get ca she did kno a people relationship she did a get inna n did a try mash up a buy bag a clothes n pack millions a barrel fi keep people man but it never work Caa the man n him woman a come from school days long b4 she decover him n love. Now the same guy is happily married to the same girl weh she did a try Mek him lef and they have a child together. Wally was too nuff me nuh sorry fi har Caa me kno the truth

7. A yaso nice aweakkkkkkkk TPC what goes around comes around. Wally use to kill wid bun just the same Wally ain’t no angel no mek she trick unnu she all f**k Stulla from Port Antonio Mell Richards man. Wally is a nobody she can tick unnu and she was too bossy n very controlling becuz a she a mine a boy she fi go have several seats the amount a man the secretly tek. She still a dead ova the boy and Cally weed live with her a Florida. She all go Jamaica and send go call the boy and the boy say she have to pay him $300US to have a talk and all she wanted was to hug him.

8. But a what really Wally did a dead ova thou? Becuz the boy cocky don’t even start develop yet Hahahahaha me hear in the street say the boy cocky little bit so a what Wally coulda still miss bout dat cocky doe?

9. AND ME CAN TELL UNO SAH MI AN WALLY ANO FRIEND NOR ASSOSIATE BUT MI KN MAN WAH SHI PROGRAM AN MI NAH TELL NO LIE FI ER CAUSE DISS A WAH ME KN WITHER SHI WAH FUK TOM DICK AND HARRY ONE TING DAT GAL GET MONEY FROM MAN WITHER SHI IS A GOOD OR A BAD GALL SHI DONT FUK FREE SOH UN MOVE FR YAH CAUSE NUFF A UNO NOT EVEN A GET A ICY MINT

10. PLUS U MISS WIFE ACT LIKE U HAPPLIY MARRIED Y U MAN INNA MI DM? if ano wally a sum one else soh goh sidung u a blame wally u kn wah d boy did out yah a tell ppl d money wah u use an married him wey it come fr who push d married who act like all is well an a stalk phone listen uno need fi goh sidung cause ppl wi meck uno shame look how long wally an d boy lef an u still a stalk wally page a need fi empty mi dm.pon yah meck u run out inna road

11. To yardielovethug mi loveeeee yuh speach gad kno senda need ah lifee sumtimes yuh ha fi can reminisce when you was truly inlove leave wally alone

12. Ladies relax cause the man them affi share ..me want a piece a stulla too..we all know Wally a no saint so sender relax and Gwann get it in a you head say a man shortage..

Leave a Reply to Genuine Cancel reply