Me see the video wa dem seh FootaHype beat up him woman and she have coco on her forehead, but when me look a no she dem a talk… so wait deh , FootaHype have next woman with her !!
This woman a one rass idiot,not even one a har friends a chat to her since dem deh , she loose wait, she don’t look the same , she look mash up , FootaHype seh him nah beat her , but whenever him go Turks&Caicos to see her a pure lick, left right and center. She have a friend a Jamaica wa seh , she never know she would a stoop so low, she post today on IG talking about what the people dem saying, me know she shame cause the world at her ! But she fi listen to her friends!! We affi go make one blood help her or Moses
Now you all see what Ishawna was talking about, right?
“she loose wait” When a read dat a nearly collapse in yah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak a just doe know oooooooo.
Yes, I saw that. I’m “loosing” my “patient” todey!
I wish her well. I hope she finds the strength to leave such a relationship.