SHAKERA DID HIPSY LONG TIME O

52 thoughts on “SHAKERA DID HIPSY LONG TIME O

1. The person that send in the post merciless… lmfao!! Dolly? Dolly? Dolly? How you Mel clown breed you? Will the person who sent
    This on admit to it!!!! Best f**ed up pist ever!

2. Morning Met, it too early for a Kewsi dancing video.. I honestly thought him coulda dance. Him really a shuffle the tile dem wid him foot.
    him look like the junking man dem a country dance.

3. Unuh tell me wah him coulda possibly tell me seh, fi jump pon me? No sah! Dolly and Ven good nuh raas. All I can say is Kudos to him. Gwaan chuuu kwesi!!! Yuh dance moves and you pouting lips get you clothes and idiot girls galore.

4. :nerd :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak nuh mek mi piss up in yah :nerd A wah dat???? A hope ano dancing him seh :nerd Pudung dat youth ano ur ting dat… yuh a fowse it youth…. longtime yuh waaah man f**k yuh longtime yaah promote yuh batty.

5. :ngakak :ngakak :ngakak Suh a who a video him, dem nuh have nutten betta fi duh? When him duh di dip an knock him knees dem together mi flatline, no sah, if i laugh one more time. Thanks for the laugh Met.

6. I think the dancing looks good. He spent a lot of time coordinating it.

But….if me was a woman and have baby fi dis man. Mi wudda vex if mi si him a concentrate pon “darncing” when mi haffi live inna mi modda yard wid 2 pickney pon di bed wid mi.
    Mi wudda vex if mi see him a “darnce” and mi gone a welfare office gone get food stamp fi feed him pickney.
    Kwesi, stop dance dance roun di place and go look a wuk! Di time you tek a choreograph like Rex Nettleford you cudda done earn a days salary.
    Dolly….you are a worthless woman. WORTHLESS I say!

7. Dolly, Ven, an di res a skets dem suppose to waa tek back every ounce a f**k back from yuh wen dem si dis, all along yuh was jus a likkle sissy dancer bwoy a pose like yuh a tug loll

8. Wow…this is a great teaching moment for kids…show them the video and tell them to say NO to drugs and stay in school and get a good education…

9. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A waaaaah piss up in yah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Met yuh good doh… yuh mean fi tell mi seh waaah coordination pawt inna di video an yuh nuh post it :ngakak mi cyaah badda.

10. Mi say mi cannot believe mi siddung watch di whole a dis…mi belly!!!!!!!!! I laugh so till mi couldn’t breath dwrl. Wah da knee dance deh name cause mi waan ketch it.

11. Kwesi always been a waste man dwl jus sorry dolly breed feh him from ven flap him mak everybody know him broke him more humble hahahahaha

12. Lawd uno too bordered by who dis woman have pikney fah..Funny this I just know who this guy is after seeing this video..but y him bleach!! him can dance doe, some a di move have mi in tears doe

13. After watching this video I cant look at him the same DWL why him bleach out seh mon him look gay af sorry I’m crying too funny him should go on America most funniest video duty dancer boy

14. Nuh Read the comments yet but!!! Kwesi gave me laughter!! Kwesi I’m having a bad night at work but u made my night hugd :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk I needed this laugh!

15. No sah this video reveals all, any man you see love dem dance routine majority of time dem ah waste man, muss be one or two dancer have any ambition

He is the obvious sort who will look woman fir dem tings and to get mining

16. How many years ago was this video shoot dwl????
    Dem boy yah tek di filter thing more serious than the women… mi cyaaaaaan believe a so him look retarded with out the filter, him look like a teen in z vid as well.

17. Waste boy a act like him a bad man like a gena now DWL couldn’t watch this anymore SHAMFUL Kwesi how you feel after this gena one big fool lmao

18. Lmao every time he hold onto the knee it reminded me of back in the days when little girl a whine and hold their hips with two hands.

19. Get it shakie.. show dem ah who can do the best arch yo back challenge. Knock yo knees , ben yo back,shakeup yo body n galang.
    @ Metty. This is shakie self affirmation to remind himself that him love woman bc everybody else think otherwise.