WHEN PEOPLE GET OLD DEM LIPS AND SUH REDUCE BUT SHAKERA OWN A HICE MORE AND MORE……LIKE DI MORE BRAN HIM GET A DI MORE DI LIPS POUT……..GWAAN CHOO SHAKERIAAAAAAAAA A YOU SEH LIP TUDDY TING DEH…
19 thoughts on “SHAKERA LIPS COMING FROM WAYYYYYY BACK”
A longtime di batty energy surround him doe A how him mek it dis far… dem gal him f**k shit str88888 up… a how dem dweet?????
Although the him bleaching reach Gal . Dolly ya Pussy Sh!t up it was said that you like batty man well now you breed for 1 … Watch the di gal inna Him sorry Kwesi you can’t hide long time batty man .. Robbas Smart make Daffett breed her. From 1 st time seen him I know something was fishy don’t make me talk the Tingz dem nuff of these dancehall man are GAY , Bi , I could name a couple of dem
Yuh know seh a yesterday mi look pon him picture Dem and a laugh out. Why Kasi lip look so and mi a laugh to because the woman weh met put up the other day with the Pout, dead stamp a him…. Lol
A longtime di batty energy surround him doe A how him mek it dis far… dem gal him f**k shit str88888 up… a how dem dweet?????
Pic # 5 :travel :travel :travel :cool :cool :matabelo :matabelo :siul :siul :tkp :tkp :tkp
Lmao….literally dying at hold up face pics. Yo a wah dhat?
He look better when he was younger but how he looks now is a different story
Him have di bitchassss syndrome from way back loll
:tkp
Dolly frighten for light skin n pretty hair. Poor ting dem
Lol
Although the him bleaching reach Gal . Dolly ya Pussy Sh!t up it was said that you like batty man well now you breed for 1 … Watch the di gal inna Him sorry Kwesi you can’t hide long time batty man .. Robbas Smart make Daffett breed her. From 1 st time seen him I know something was fishy don’t make me talk the Tingz dem nuff of these dancehall man are GAY , Bi , I could name a couple of dem
Di black fold down boots pic need it own topic
Very feminine
Everyman weh dress nice and hype inna dancehall unuh call batty man suh a nigga cyah wok fi him own and nuh f**k batty ehhh
Yuh know seh a yesterday mi look pon him picture Dem and a laugh out. Why Kasi lip look so and mi a laugh to because the woman weh met put up the other day with the Pout, dead stamp a him…. Lol
LMAO I CAN’T STOP LAUGHING
Why y’all making trouble with Dolly babydaddy lol
Lol Kwesi a guh cuss pon IG now
He look like a girl when he was younger. Now him work out and look more masculine
Girl..that’s all
If I laugh!!!! Pic number 5. Boy metty you erally need to repost by itself.