SHAKERA LIPS COMING FROM WAYYYYYY BACK

WHEN PEOPLE GET OLD DEM LIPS AND SUH REDUCE BUT SHAKERA OWN A HICE MORE AND MORE……LIKE DI MORE BRAN HIM GET A DI MORE DI LIPS POUT……..GWAAN CHOO SHAKERIAAAAAAAAA A YOU SEH LIP TUDDY TING DEH…

19 thoughts on “SHAKERA LIPS COMING FROM WAYYYYYY BACK

1. A longtime di batty energy surround him doe A how him mek it dis far… dem gal him f**k shit str88888 up… a how dem dweet?????

2. Although the him bleaching reach Gal . Dolly ya Pussy Sh!t up it was said that you like batty man well now you breed for 1 … Watch the di gal inna Him sorry Kwesi you can’t hide long time batty man .. Robbas Smart make Daffett breed her. From 1 st time seen him I know something was fishy don’t make me talk the Tingz dem nuff of these dancehall man are GAY , Bi , I could name a couple of dem

3. Everyman weh dress nice and hype inna dancehall unuh call batty man suh a nigga cyah wok fi him own and nuh f**k batty ehhh

4. Yuh know seh a yesterday mi look pon him picture Dem and a laugh out. Why Kasi lip look so and mi a laugh to because the woman weh met put up the other day with the Pout, dead stamp a him…. Lol