SHAKERAKWE DI BLAZER AND DI SHOES DONT MATCH

LOOK LIKE VEN MONEY NEVA COME IN AND DOLLY NEVA BADDA GO STRETCH HAR FINGERS..SUH SINCE DI WOMAN DEM CYAH CHIP IN AND DI ONLY WORK SHAKERAKWE CAN DO A MEK HIM MOUTH LOOK LIKE A FISH……DI BIRTHDAY SUIT FLOP

P.S
Is it me or that is a bun on toppa his head?
Man + bun= never seen ina real life :tkp

21 thoughts on “SHAKERAKWE DI BLAZER AND DI SHOES DONT MATCH

1. saw it on IG and was saying the same thing to myself. Shoes look tacky af and doesnt go with anything. It should have been plain black or some metallic colour. And him hair normally do so either Ven or Dolly used to do it or they used to give him hair salon money, him flop pon him birthday fi true. Kwesi go look wuk.

2. Him look stupid wey him a ago with little broadway stage jacket. Him look like the scarecrow on broadway flop flop .

3. So true did not look good on his birthday. No one looked at him Gucci sneakers and shinny blazer does not match 1 bit.

4. VEN GONE A JAMAICA GONE SPEND HAR MONEY PON RICH KID AKA DAVID AKA DIEGO… SO SHE NEVER HAVE NO MONEY FI GI KWESI FI HIM BIRTHDAY… MI SEE VEN AND RICH KID INNA TRIPPLE THURSDAY LAST WEEK THURSDAY.. GAL FACE LOOK OLD BAD,, NEVER KNOW A SUH HAR FACE TOUGH AND LOOK LIKE MAN.. NO SAH AGE A SHOW PON U BAD VEN U NEED SOME GOOD YEARS OF SLEEP

5. Uno know uno don’t good. Uno wicked and enabling. Now uno mek Dolly gonna go out of her way to teeft something for Kwesha….. and give him to post on IG video. Dwlllll When I see Kwesha….all I remember is that stupid ass video he put on Instagram of him just walking up and down the street and circling the car like a damn game cock. Smh. I wonder if Dolly is the one that told him that pout looks cute. I can just hear her cheering him on when he’s making the videos or taking the pictures. “Lemme see that sexy pout boo. Lick those sexy lips”. Ewwwww

6. Kwesi did betta off wid him ex dem before Dolly cause it look away pon him worst when ppl call u out an yuh really looking like what dem ah seh
    Him look soooo baddd pon him Earthstrong
    Him barely get any likes or comments mi sure him feel shame cause big summer shoes him a wear wit a shiny Zara blazer not even him hair him did have money fi do kmt
    Kwesi fi look work an him sister need fi stop put him up when ppl put him out let him man up

7. Lol @Mamacita
    All the look I look I can’t see anything on him to attract a grown woman. Hate to see him pout too, his poses be killing me with laughter.

1. Him look so silly running round di damn car pouting like a bitch. I wonder if Dolly never get dizzy making dat video. Kmt. He looks sickening.

8. Met mi come fi mek ya know dolly went and swipe di gucci shoes and di clepto theif di pants and blazer for kwesi birthday dolly ya fool bad no sah diss is it in america dolly kwesi pimp you fi clothes and shoes all last week you did ah ring down kwesi phone and him nuh ansa you til ya tell di bwoy seh you av likkle tings fi him my girl you nuh see seh you ah one claffy true meaning off a man clown dolly you a waste gal dolly y you beg him fi come f**k you friday night met kwesi did leff dolly before him birthday why you think seh di germy gal neva did post nothing bout birthday pon ig now di likkle germs ringing down di bwoy phone fi come f**k her dolly is only di tings dem wah you give kwesi mek kwesi deh around u fool met down to kwesi clothes dolly haffi give him money fi kwesi wash him shitty boxers and stinking germy clothes met dolly pay fi kwesi fi braid him hair and all and she don’t take care of her own son dolly shame on you where di f**k dem do dat met dolly own mother and sister say dem tyad ah you putting out ya poor son kwesi cud come f**k you shame on you real waste gal

9. Dolly why you ah give kwesi ya car fi drive so you can stalk him every move dummy dat still nah go mek him stop f**k pon you dolly everytime you give kwesi ya car you nuh stop ring down him phone while him ah f**k you ah talk bout ven batty hole but kwesi seh ya pussy loose that’s why him nah go stop f**k pon you dolly di money wat you ah give him this weekend him already have plan fi carry out di next gal you need to stop begging kwesi fi come ah him mumma yard fi f**k and spend nights di woman don’t like you dolly you ah f**k fi free and ah mek it bad for woman like me

10. Afternoon peeps so after she this boy done f**k the son allow back in room a careless living dat n dem a hotgal a Rd

11. Desperate dolly stop putting your child out the bed for cocky. How comes you have all these brands (faux) and your son don’t have his own bed or room?