SHAMAR AND MS WAISTLINE DEM SEH JASON HAVE HIM GUDUP WOMAN

Puss dwag no want sharmar nor kimone him talk that ..the girl that him want not even a hype ..Shamar salt up puss dwag ..right now puss dwag need money ..she betta go sell the chain dem ..shamar tek off puss dwag fren dem ..him only have her as him freak and thru she thief down the place ..shamar broke and hungry bout she a show chain.,the chain dem not even real .a wan dead .,all kimone she tek down portmore and now reach a foreign she mus think puss dwag want she Kmt ..a doubt him a take care of Tina and Kevia picney ..puss dwag a big idiot and love too much man a follow him ..now him see where it put him

6 thoughts on “SHAMAR AND MS WAISTLINE DEM SEH JASON HAVE HIM GUDUP WOMAN

1. Kimone walk an fuck everybody no sah this need fi stop oh god how she feel no girl change your ways bby just turn one an uh deh Ina cocky arguement already no girl

2. How u baby girl jus jus turn 1 n u inna man war n the man is not u babyfadda mi confuse bad bad, Kimone from u a 10 u inna man war u can done now man. Kimone the baby titty no fi a share with no loose man but puss dawg??!!!! that name alone woulda meck it a NO GO smh

3. Shamar is a nice looking girl with a nice body but Mama u r living dangerously, 2 much name a call pon u. Unno only want one set a bwoy di dutty one dem with no future. The next one weh just have baby, unno loose bad. If the babyfather leave you, your propriety should be that baby. Unno betta wise up, is di children me sorry fah.

4. Where Is the rest of the videos fi unnu see how the girl a stress Shamar! U can see sey dis girl a stress u bad!!! U talk bout all wah nuh have nuhtin fi do with ur man war cause di gal a beat u bad!!! Di gal more independent dan u and it a stress u u draw fi Pinckney clothes, show bathroom, living room and one ole heep a tins! Kmft! U all a talk and a shake! That’s how much energy the girl a get out a u! Shamar u use to sey u single, suh why as di pan gone a jail now u a own him? A wah? U class di gal and u did a fuck di dawg Fren before him start fuck u! Smh! But unnu jus tink ppl nuh know unnu business don’t! U sell pussy and walk and fuck like johncrow and a come pan live like unnu a somebody!! Kmft!!! Shamar please cause as somebody sey Dem jewelry Dey fake! And memba sey a tru u did Dey wey him when dem come fi him mek U have him jewelry!! U walk and teef fi him like dog and memba sey a nuh wey him neva have fi go why him did still in a ur house! Shamar u is nobody! U fake jus like u fake body! Oh please!!! Ur body tun up and u still don’t have a man, u did have a man wah is everybody man!! U in a tina face and still tek er babyfada wah kind a gal u is? U all eat from tina! Smfh!!! U bitta!! And u Dey pan ppl live a bad up urself cause di gal a pressure u!!!!!

5. Shamar Mario from LAB crew Jason best friend sey yuh can bring a phuck come give him and Nardie. Old freak .

don’t call nobody cock sucker because you suck cocks too, many cocks and your crew members ,Sally , Apple, kerryann suck both cocks and hens [ pussy ]. Such u sound stupid .

2017 you war Tammy over Mario from LAB
    2018 you war kimone over Jason from LAB.
    This a history shamar .

2017 you call Tammy worthless to phuck Frankie and Mario from LAB .
    2018 you phuck Mario and Jason from LAB.

Shamar you always a try war over man and get your ass beat up .felesha beat the shit out of you to phuck her sister man Mario.

Shamar you can beat nobody you a big idiot duppy bat .big a soft and soggie lumpy body man clown.

Shamar for 2017 and 2018 you got the award for being Bronx best bicycle.

Old mattress. Old thief. Shamar guh wash yuh p…y with rude boy soap.

Kimone a mad you bout u and your man inna dance and kimone a pass pass.
    Shamar what a way you want a,man fi own. Yuh try own Mario and him flop you .now yuh try out him friend.

Shamar if Jason never wanted him would never be at your house.
    Shamar ,Jason beat you night and day, you dam idiot.

6. Shamar you are a drugs dealer also .remember you got lock up for weed dealing before that’s how u ended up in immigration and baptised.

Shamar, don’t talk bout nobody a drugs dealer because you shamar sell ,drugs ,thief, transport money to la and Florida to purchase drugs.

Shamar ,your baby father sell drugs ,
    you and kimone boyfriend jason sell drugs
    your friend kerryann,
    ms Lou,
    Sally
    Apple sell drugs plus thief ,
    plus defraud people of them credit cards. ,plus defraud the stores of their merchandise .
    Plus defraud phone companies of their phones by using stolen credit cards to make purchase .

Shamar when you digging hole for kimone ,dig 10 hole suh you and all yuh man them and yuh friends can drop into it for all the wrongs they are doing .

Shamar ,Jason, fraid to put you behind him because you will phuck him next crew member from LAB just like how him phuck you while Mario wasn’t looking .lol.

Shamar ,the fake jewelry is not yours .You soon of to give Jason mother everything that belongs to him. Shamar ,Jason not coming a road for many years suh move on to the next lab or money team man.

Shamar ,your friends them love 3sum , Apple head of the game , monkey Sally second in command , kerryann, third in line with her donkey teeth .suh nuh condemn 3sum and birds of the same feathers flock together.

Kimone is a fun girl that makes Jason, happy. Shamar how dear u upset with ,kimone to phuck Jason but you use to eat at Tina, house and then teck her baby father.

Shamar you have no conscience girl.
    Shamar ,Mario didn’t slap you when you give Jason, punnie so why you want to slap kimone??

Shamar please don’t forget your pass.
    Shamar ,hair dresser Tamara yuh friend didn’t slap you when you slept with her man Nardie get money.
    You both shared ,rotten teeth Nardie because unno taught he had money. Lol.

Shamar ,you do phuck for free because
    Mario gave you nothing.
    Jason gave you nothing .
    Nardie get money gave you nothing.
    The Yankee boy gave you nothing .

Shamar you put enough penis down your throat
    You suck penis so stop saying ,Jason only wanted kimone to suck his penis .
    Shamar ,kimone a mad you.