SHAUNA WHY AS IT REACH DI WALL YUH STEPPING DOWN?

SHAUNA-Optimized
On a seruss note now. Mi know say most of di Gully Bop talk is probably rumors. But still…..how she fi blame ppl when a di way she conduct harself. Which Manager ina video a whine up pon dem artist. Really?? Plus….every move she mek….she put it on FB and dash up picture. So what she expect. Every single move she mek. If a neva she nobody wudden able fi associate har wid him.

0 thoughts on “SHAUNA WHY AS IT REACH DI WALL YUH STEPPING DOWN?

1. BARREL MAN COME MASH UP THE GYAL LIFE. HIM SEH IF GULLY MAD CRACK HHEAD BOP GCK HAR NO OTHER MAN WILL TEK HAR UP. SHE GUH STAY MANLESS, USELESS, FCKLESS, AND ALL OF FI LESSES. BARREL MAN SALT UP THR TING.. SHE ONLY WANT A WUK PLUSS $$$$

2. den a wha kind a manager dis? laing a really one poppy show.. wha kind a certificate, degree, or diploma she have fi manage anybody?a caah tek it :ngakak no sah me nuh wrong joe fi lef.. if a dem type a ppl deh him a employ fi manage ppl, den dats why him naa no money.. me can hardly understand what she wrote! a weak to rass

3. Larks Shauna u a manager and Gully Bap grammar bettan fi u.. “being” been wanna step down” chile please. U need fi step dung fi dah reason alone…lol. On a side note chile..being a manager u haffi have broad back, thick skin and strong foot..if u going to run ebry time somebody seh sinting wah u nuh like, how u going to mek a living from dis kinda career path u choose or the wurl even? Chile nuh mek becaz a people u nuh wuk u coins…mi nahn mek nobody stop mi from scraping up mi coins…honestly and legally no sar not evah.

4. Den tell me now what kind a manager all a hold hand with him artist , and the video is out there when dem in a dance she no want no woman wine pon him … Girl bye you think we have peanut brain

1. That is exactly what she think but when me watch di video, gully bop ah try kiss ar and di gal head not even ah budge fe try kiss im back…body language is one helluva thing enuh lol…

5. It gone 2 far fi damage control now, nuh matta wah she seh shi aguh always known as di nasty gyal weh f**k gully bop wedda somn guh suh are not, an di award fi dumbest groupie goes to……

6. di people juss a talk bout badmine with di from wah day with di Cory Todd ting,, on look,Jamaican people of so much tings tuh seh bout di woman!!!!!!!!!

7. Met: some a di tings dem a seh wicked,dem all diss di man daughter dem,mi fren dem seh a jamaica a Gully Bop a stop Kartel music a play pan radio on di man of two hit songs and di song mi juss here a bigger hit!!!!!!!!!!

8. She is from Portland..lived in Philly fi some years. Everybody a Philly know her. She n dancehall Crystal a bestie..she sex anybody who can give her some money. She cool n fun to be around but she friggy friggy n smoke like a chimney. She mek greedy land her a Texas, where she got locked up fi drugs..spent a year in prison. The day when she fi get release a immigration pick her up..she was shocked coz she thought she was free. She got deported a few months ago.
    She too damn wukliss! She, her mom, sister n brother come to Philly after suffering in Jamaica. Her mom hustle fi take care of her but she jus damn bad from she a go school. She waste the green card that so many people wish they had. She would rather stand up inna dance 7 days a week than find a job. Now her mother here struggling. I thought being sent back home would humble her n she would change her lifestyle but I guess some people will never change.

Leave a Reply to Cc Cancel reply