SHAVEL AND HARRISHA DISGRACE

30 thoughts on “SHAVEL AND HARRISHA DISGRACE

1. Shavel u is a nasty bitch don’t care what excuse you want to come with u bumboclattee nasty bitch sadiki u must shame a this condition she have your children in. Shavel always in people business take that time and clean up your place invested in some mattress cover

2. A bare madman mussi sleep wid dem yah…look like dem use to live outadoor inna tree like patoo so dem a pitch be day n fly by night. So when dem live pon the grung dem no use to it. Dis worse dan riverton city dump..a muss bare hog pig swine hoglet piglet n swinelet deh deh…u is a nasty shithouse..u skin mus full a scrabies n ringworm…all joncro wudda refuse fe fly ova dat..yuck..ewww..nassy

3. Nasty gal dem and dem on ig posing and dem yaad look like when rod wah sweep. No decent man nah fuck in deh,Lawd imagine d scent :dp

4. shavel leave a babysitter with her kids and di gal don’t clean di girl house shavel post her receipt harrisha fi go take care of her kids and muma stop go voodoo man young gal

1. MOVE YUH RAAS, SHE NAME BABYSITTER, NOT HOUSEKEEPER, KNOW YUH RAAS PLACE. PEOPLE ALWAYS A EMPLOY BABYSITTER BUT WANT THEM TO CLEAN AND WASH THEM CLOTHES WITH BABYSITTER ALONE PAY. YUH NASTY IF A SUH YUH HOUSE LOOK POINT BLANK

5. Nothing new here most these “hot” girls cannot keep a clean place and if they do, they don’t keep up with the GYNO.

6. MET YUH SITE GETS BORING – A WEH KIM POSSIBLE, DOUGIE AND TWINNY AND DI GOOD STORIE DEM DEH ? SHUT DUNG YUH SITE AN GOH START SELL PUSSI – CAUSE MI DEH WORK AND BORING – WEH CHIN, APPLE AND DI BATTYMON DEM STORIE DEH MET?

1. so nuh you must go sell pussy since you bored bitch.since you love ppl buniess so bad , call the ppl dem who yu a worry bout and find out the business and send it in. dam bright

2. A Instagram the young people them using now a days..them dont know how to navigate the REGULAR web/websites like old heads like yourself.

So follow the site’s Instagram if you nuh want BORING

3. @BORING

new ppl to the net mostly use it by phone so they just go on instagram or YOUTUBE APPS for pinkwall or Mouta Massi or whatever other-else

7. It bun are bad stop put up the gurl kids because a pure thieving clothes you kids dem have on so stop and your daughter is not all that cute her head big your too fucking nasty brown gal

8. Stop put up the girl kids bout dem ugly cause you a brang bout you kids dem clothes and a pure thiefing clothes dem have on and your daughter is not cute her head and her sweetpepper nose it bun you bout last year that so you was nasty the whole a 2019 the new year just start nasty brown gal

9. Shavel you are a disgrace you so hype on social media and your home nasty and you pickney dem dirty Someone need to call acs on your lazy ass hope someone show that vid to child service

10. @Boring…true u deh a work..n bored..a wa u do? Sell pussci and joncro a refuse u dead meat..u come ova yah and wa know ppl bizniz while not even a joncro no want ur rotten front ass or hood .misery love company…see d types of ppl dem wa u wa know..we know u is a ole sadomite..gweh from yah ee happy ova ya..nutten no sad bout we..go embalm u parts n maybe a 1 crow we patronize u..FOH

11. Shavel your kids is not cute you don’t see all dem head big like. Your daughter is ugly and your older son grow ugly. You hype over name brand and it don’t look good on them. You need to go gain weight and stop look like a man before you dash word pon anyone. The girl get married and get her papers you mad cause. One of your babydaddy dem never help you out yet. How dare you speak on her kids and your kids are ugly cause I don’t see nothing cute about your Gremlins. That girl should beat out you ass cause you cross the line I would have been sitting in jail doing life for anyone disrespecting my kids. Shavel post her kid’s like they cute bitch who lied to cause dem ugly bad

12. HARRYSHA ur baby father kick you down the stairs when u ah breed nuff time u get kick out the house ah bay ridge doh and haffi sleep by kizzy house ah Bronx u di even get u papers yet all now you nuh turn a citizen after y’all married for so long bubba nuh stop fuck pon you in Jamaica bitch . U and big pussy sashay reach Jamaica fi run after bubba an him nuh spit pon you bitch Pickney malnutrition fi true she can’t even speak and her hair nah grow

13. Shavel the time you walking and troubling people you should have made sure your dutty house did a record so that the public can see how you and your dirty kids them living… stop compare your children to the girl own them cause all a them head fucking big and them no so good looking either so me no know a who a fool yuh.. you need a body you look like a boy girl go get some meat and some curves you don’t look good fi somebody so hype

14. I saw her one time walking with the kids & I was so shocked.. social media is a hell of a drug.. Di pickney dem dutty & she a walk in front of dem a chat pon di phone #shameful

15. Shavel talk full pon you so your in no where, shape or form fi style a soul cause you a run down sadiki and him no stop bun you from Jamaica right back to jersey and all over. your pussy so good and me Neva see that man claim you yet all you do a hide when him breed you till baby born.. man clown shavel stop walk and trouble people we all know a sadiki cocky you did a run go watch and left the place dutty with yuh pickney dem there by themselves. You breed 3 times and no ring on your finger and your pussy so good go and get a life dogshyt and leave people alone everybody hate yuh

16. Shavel life sad like her pussy only if people really know the deal behind social media dwl . Gal breed up like dog and no accomplish one thing in America a u Trump fi send home all you have to show is 3 pickney. If my man did a fuck pon me like how me see sadiki fuck pon you me woulda hold up my head and cut long time. You have low self esteem go fix the rotten bad color teeth dem in your mouth di time you a walk a talk bout brand use the money and fix your stinking mouth cause me 100% sure you cannot smile in a picture to save your life

17. Ohh boy these pictures don’t say a thing we all have our house and times we put the dirty things Dem out fi remember seh u fi wash Dem or even maybe you plan on cleaning up the place but at a certain time we all fucking do this . Times wi fi clean and a feelings come over wi till even wi fren come over the house and wi affi seh pardon how the house look wonder if you understand me. This picture said nothing at all more over this wasn’t a complete picture of the house so why people jumping up bashing my clean friend shavel. And the next thing some marriage a stress shavel fun a av r papers Suh Shi nuh need fi guh falla and married coz a paper Dem run guh married fah. When people and people a cuss uno leave Dem kids out of it because Dem pickney innocent.

18. Shavel didn’t sadiki married you get his papers to so wah yah sah don’t make any sense a better u jus stfu u illiterate fool