SHAVEL FIGHT FROM THE AIR -_-

17 thoughts on “SHAVEL FIGHT FROM THE AIR -_-

1. a bottle she use beat har inna har head suh plus while dem busy a watch de wan wid de backle (bottle cuz sum a unno suh phuck nuff wid de spellings)…dem neva see homegirl a back a put pure kick tuh de head

2. Kim done say she nah walk and look fi nobody Shavel must be fretting she look like a clown and when she gone back that man will be hitting the streets again she fool like gal need fi go look a life.

3. Shavel a real claffy cause she nah do a ting but run!!!! Big pussy suss bout she a kick di gal. Suss how u Neva do ntn else? Yuh claim seh yuh bad. Wat was dat? All a unnuh a clown cause unnuh a gang and di whole a unnuh a scatter lol f**king dumb bitches! Suss a war fi cocky weh shi nah get. Suss a Suh me know you couldn’t war Whitney fi Ramone cause she woulda tear dung yuh bloodclaat! Mascot gal inna real life! Now as for big head she why u lick di gal wid bakkle and a run?! Big head sidung me a beg u cause u know u cannot fight!!!! Stinking pussy prudy wat was dat????? Is wat u doing child? Guh tek off shavel tight bathsuite we know it a squeeze yuh! Dwl

4. Suh a which one dah pon di roun a get dem rass bakkle deh ina dem head? Ah Kim or Shavel? Naw tel nuh lie dem young gyal yaw nave nooooo ambition dem sick dog stomach Nd spoil jancrow appetite ina real life

5. Shavel u Neva do a ting an yuh deh pon Facebook a talk big. Guh sit down man body gal look how she a run Dwl

6. Who was with this girl when all this went down, only one person a man in the white tried to do a little something, that sh*t is crazy for real.. All ova a man, smdh

7. Kim on the ground blood like wow a run from kim pare ppl a scream and a bawl bokkle shavel buss in her head

8. Nosah but suss nuff esi a she a did want the police hold,ppl a she Ina the white hat enuh a she buss Kim head that’s y she run off,the gyal won’t even guh sit down an she have two big case a court weh she a pray fi done, them sticky pon I was at sands an a suss me see a guh fi the girl an start the fight i sorry it never video good to give the police an all her action she is not to be in no war a bail suss deh pon,Shavel gweh enuh Yuh mine man like dog an look bad sadiki hate Yuh Whitney Yuh naked an want a pussy

9. Mi hope the gal ketch har offguard and buss har head ! Idk this girl Shavel but she was in ma explore and I remember the story frm here. I couldnt help but realize that she never started posting pics of she and the man till she come JA , and is pure throw word lol, like a real clown ass bitch.

10. Shavel shudda really go jail, di girl Kim cudda dead from di lick and kick ina di head. Dem too wicked, ah jump di gyal. Nuh worry Shavel, God naw sleep!

11. But all now I don’t see a fight …. This is not no fight kmt everybody a fling one lick and a run

12. Shavel is a dirty bitch you a gwan like say sadeki ah your man you was his side pussy until him women lef him. Now your turn main gal and ah get bun fi same way him bun him women wid you. Karma is a bitch. You is no bad gal so stop pretend a bare mouth you have. I don’t k ow Kim but girl me is going to pick up the war fi you and done shavel watch me. Go take care of your boys and stop mine man who never claim you when he was up in life. You is stupid and the crazy thing is I bet when you go back home your fren sus who lip look like it stink and puss look like it ah leak out her lip is going to f**k sadeki dwl