SHAWNA STAR CONFIRMATION

shawna-Optimized
Hey met good afternoon. I just heard that shawna star got arrested recently and is in immigration can you check it out plz. And she haven’t been posting on IG or Facebook. So it looks like its true.
**** Sender maybe she took a break from social media****

0 thoughts on “SHAWNA STAR CONFIRMATION

1. Remember when she used to work a hair salon pon the ave ? She wish she could forget them days. Shawna me know under when u a rent room why unno think man a unno savior and unno nuh save a
            Dime

1. Wow, this one escaped me. I was wondering why no post from her because she loves to showcase her fashion, natta break she nuh tek from Social Media!!
    Where is her Guyanese Sister Friend…….paging the Flight Attendant Ms. Guyana come answer us!!

2. When yuh haffi add di t to di end of theif yuh know di person pass theif status theift a di upgraded version

1. met weh you get them ppl here from no sah me belly__________________________________________________________________________________________________ pass d f**k out

1. _________________________________________________________________________________________ And when you add ING to it, yuh kno’ sed ah sinting ceerus!!! :ngacir2

3. a lie
    and also how nobody nuh send u the picture dem wid Shawna, Paris Infinity, Corei, Sweets , Dolly and di whole of dem in Cali
    what a gathering of waste people – wonder who dem a rob over deh ?

4. No Man, this girl come feature pon this site before well dress up in a name brand rae rae and a pose off? UNUH TOO WICKED! NO AMBITIOUS PEOPLE. MY goodness from me come through the birth canal me neva see nothing like this yet, My fellow Jamaicans come a farrin fi go in a the people dem store fi go tek dem things and then go pon social media and post away like a buy dem buy the things dem, SEND HER GO BACK A JAMAICA, SHE IS A WASTE. Little Girl, you wicked to your self and the people dem that follow you on ING the poor people dem must a say how you rich and thing and would love to wear some a wah you a wear. LOL.

5. Mi neva know Shawna a clepto and have no status.mi think dah gurl ya did have stash a money put up weh nobody neva know bout from har man weh dead

6. Me know she thief but u mean if say status nuh away out til now that she land a immigration. Not a $ stacked fr Jaime or any of the other men Shawna spend out like the dirty $ last forever…. Jojo and jevaughn see unno future here. Wise up

1. Jojo and jevaughn….hhmm
      come back here the original smh – that jevaughn really show off and gwan like she nice
      do tell more

1. Gwan like she nice…. Hay…..Is we u really a ask me….. Ask jevaugh bout home invasions and attempted murder and why she nuh follow up wid education and job chu dem breed and feel say dem have golden ticket. Dem if stop shop and travel and stack and invest bc it only can last for so long…. Been there done that….another popular blogger here Inna do same situation but that’s none of my business

1. Hey metty
            If a different me send in a pic and one or two work me can dash it but u know say me a nuh news caster just a story finisher. Me Neva even expect no blogger to pick up on that name deh since me never see big story ya so bout them before. Based on quenas LA links she too could piece together parts Of the story once it drop.

2. Me just drop dutty, Yes hit off met mail box dah and mek the monday tun up. lol

3. Caliiiiiiiiiiiiiiiiii MOMENTITO, please hold all calls!
            By the way Shawna and Crew has not as of the moment been sighted in the vicinity of Cal lay fone I A. Goldie Shawna’s bestie is not taking calls at the moment.

7. Mi is a woman weh cheap pon clothes but will splurge pon mi house.Dem girl deh nuh shop a di cheap store dem weh mi guh and mi a fret in deh and dem watch u like a hawk inna dem store, suh how dem getaway teefing from dem highend stores? Is a inside ting or wah mi can neva understand

1. a nuh di store dem a rob more time. Dema shop wid oda people money. Nuff a dem have prepaid card but a old people social security and disability money dey pon dem.

8. me a watch the news dis morning when me hear the news reporter say selfie got woman lock up.. when me wait pan the news! the reporter say a because the gal did have on the thieving goods ad police track her pan IG and lock her up.. m ay me nearly dead wid laugh 🙁

9. Den Shawna whey deh a farrin from salt fish a shingle housetop not even fi pose as a Haitian n get asylum u couldn’t rig up?????? Mi no believe non tall nopes smh no no no

1. _______________________________________________________________________________________________________________________________

1. A di last set a nationality dem would gi asylum to, she know spanish?..how about wet foot dry foot american law fi cubans

10. Star ManlyBody.. bawbie a u send eeen dis true shawna dash out sey she naa mec white man shit pon har like u……mi rather theif dan have man shit pon mi an ride mi like donkeyy

1. There is no honor in stealing and no self worth in what barbie does but at least what barbie is doing she a do to herself and di police nah trouble har..

11. met: tings still a gwan good…mi haffi catch up pan di kartel trial…mi miss everything..mi never know all roach drop out..

12. I SEE THIS GOLDIE73 girl on Instagram, a who she? All parisinfinity a work wood har a what a gwaan enlighten me, and a who a DI Guyanese flight attendant ….. Also metti and others back in d days ppl get hold and free up the next day or two…. Any update on
    GRAMMY NYAMMI KID
    KYMARLEY BOGLE “son”
    JUE ICON
    FLIPPANT MAFIA
    AND SIDONNI AND MARSHA

1. nothing pan flippa dem all now di case doe reach court..I doe know what grammy kid real name is so mi cannot check him ting ..bogle son nothing yet

1. Was dat confirm Met?…I don’t hear a ting bout her,if she deh Ja she in seclusion no sightings nothing.Karen, Stephanie duh road a yawd..Is like Stacy just disappear.Mayb u need fi do a topic Met, u know your readers dem nuh play fi rinse

13. She didn’t teef from a high end store. She got caught stealing a $9 bottle of moscato out in long island

14. Den unno priorities stay bad.
    U a big up the thief when u know say man ride shawna like donkey too. Maybe dem nuh shit pon har yet. When Sherece come a foreign she used to buy thieving goods just like Shawn’s if not from Shawna.
    Further more the two a dem mother introduce dem to puxxy selling so I see no difference both Wukliss and nah no ambition.
    Sitting in the story still fishy bc Shawn’s travel nuf so I swear say she have blue book. So she Inna jail maybe but the immigration pawt fishy.

15. Yuh know mi unda no circumstances andersandts dem hot gal yah! Where is lefrack lef back money?? How shana fi theft when shi rich cawh Dunn money a roll out like tifa pon red kawhpit. Why dem Nuh go look a real hustling and do instead a depend pon man an dem puzzy. A suh dem plan fi live? And dem not under 30 anymore fi kip up wid IG and FB man a shit and piss and vomit a whey di :hammer
    Bubblelikesoup.

16. @original smh… A dat mi say to cuz mi coulda swear one time dem say Shauna get the papers and travel go JA suh a wAh gwaan now dem tek it back or nah?
    Bubblelikesoup

17. All news carriers are to credit JMF for this story!!!! I need a big GUN feh bus sum shot!!!!!

18. Yes she go a ja few years back with Jaime was at Denis black and white all Mek the paper. Plus a nuh she did deh pon cruise and Bahamas ? Is who say thief $9 bottle of wine dem lockup ppl if den thing deh that just deserve a talking too cop couldn’t call but imagine Inna her 1 pair of fringe red bottoms and I offer Louis bag she go long island a do dem sumpin deh…. Me cyan manage

1. u hear di people dem seh fi put on di t pan di thiefT…nuh lef it off..memba di people dem did seh credit card scamming did a gwaan

19. Yes mi did member @smh so di immigration part Nuh sound too right. Yuh cawh falla dem ppl ere enuh, when half real the next half Mek up.
    Bubblelikesoup

20. Whoever mention Grammy kid up top a best him ran eh him deh Causen say the Ashley puff saga is real

21. Sorry met thieft u say scamming …. Me know but me Neva know caus dem thieft too brazen

1. Yuh nah memba di tings oooo di people dem did talk up seh dat a gwaan and tings a deliver ina di mail..She graduate from clutching mon

22. Met u know say me ingle talk what me know so as far as the ordering me couldn’t say Causen dem did say a Jaime money pay for the fake tings.

23. She must graduate from Sanford brown school of theift cause to go from high life and still live in an attic and not even a decent car a drive…, Shawna why u nuh Mek apple and jadion school you. All of this hype for what!

24. She has her papers lefock marry her and give her them. They rent apartment in Queens at the time i think her brother did live with her too

25. i dont know they street name but i am sure she gets her papers i believe she was working at macys and she when to school

26. Goldie78 is a old woman weh fava one man With horse teeth and bleached out skin. She swear everybody jealous ah harr mi did hear DWL! Met its confirmed. Shawna went to LA with the gang for this lady Goldie birthday and never returned because har eye did to red. Goldie tek har in side the mall. To thief har some goods because word on the street is that Goldie did give Shawna some money fi pay off har school loan di other day for her certificate.

1. ohhhhhhhhhh so a goldie money she did a rerk back…and me deh yah a tink she give up clutching? :ngakak

27. Goldie have a young bwoy a LA whey him money tun up til it tunn over shi better mine Shauna and dat bwoy.
    Bubblelikesoup

28. Pow pow star girl lmaooo …..
    :ngakak :malu :ngakak got caught stealing in
    Li unno done know how that, go already dancehall people don’t impress me
    :malu :ngakak

29. Goldie is har long time frend tho, she went to Goldie party last yr too bd wear one run out red bottom a mussy Goldie own shi did borrow… She borrow out Goldie money all the time call di woman bout how shi bruk baddddd and Goldie send har money ho give shanna only fi si Shauna a Miami last yr eid some bwoy. Gal Shana yuh life just dutty up so.
    Bubblelikesoup

30. Bubble up me can’t believe a Goldie she really turn pan nopes. Goodly same Goldie a guh bail her. Shawna also love big up iron back say a she grow her so u already know what shawna deh pan

31. so now you understand why I said shauna was in florida and not no damm Bahamas…. shes a big liar.. they were right there in florida.
    mother in Jamaica and she never go look for her, oh please. then she spar with the Guyanese chick in cali who inna big ray ray.. tek ppl fi fool

32. Mi say di gal bad so till. Goldie was dere fi har when Lefrac dead and send fi har right a LA after he left and never left no dead lef RIP… Shanna bawl pon Goldie how di car a bruck dung rent fi pay and bare tings. Goldie sen fi har and she wid di hopes of finding a man but liddle did she know LA men were warned of her arrival and histreee. She borrow Goldie money fi pay up bills only fi Goldie si har a Miami memorial wk end a Maggle never to give back Goldie har money. Now tell me one gal can tan so? From shanna liddle a go evader she ever a tek man fi clothes no man is a sin. Shana yuh cawh choose a different route now?
    Bubblelikesoup

1. @Bubblelikesoup yuh always always lick the nail on the head :hammer Yuh know the tingssssss dem. I don’t know the yute name whey Shawna was with memorial wk 2013 but him have facial hair like Rick Ross and him slim about 5′ 9″ or 6 feet tall. He was there was Shawna and him crew and dem was going on with tings…champagne popping and all at British link up. And yuh cudda see the look on Shawna face sey shi neva comfortable. Now mi know why. Thank you bubblelikesoup yuh solve the puzzle look on Shawna face dat nighttttttttt

33. Aye met yuh waah si Goldie tuh Nuh surgery Nuh lef whey Goldie Nuh duh.
    Shi run backa Goldie cuz shi can give har di tings dem fi wear a NY di way shana bad Yankee Michelle di sen har one red bottoms clear from England when she did over dey Michelle wear out di shoes and shanna barrow it fi Maggle gawh dance a NY. Dem tink ppl Nuh know di tings a dat. Mi nawh :hoax
    According to puss owl dancehall liard dem.
    Bubblelikesoup

34. All of this fi HYPE?????? :nohope But MET correct me if Im wrong…Didnt she post some pic i think in a last year say she graduate fr some school ting?? How she nave papers n go school

35. Goldie have a nice young boy I la, but he takes very good care of her, she have a daughter who is a lesbian who did artificial insemination to have a baby the other day.
    Goldie man and letfrock were really really good friends. So shauna and Goldie become friends also. They live for the hype. After leftrock died they become closer.
    she got picked up by California officials for using a fake credit card and a unrelated case pending in NYC
    Shauna had temporary papers, but it was taken back. her flying to cali does not require nothing but a id. click on her instagram pics and see the ones about her in Bahamas. lies. when you are at a location and you select that location it pinpoints exactly where you are. If its true your location will be highlighted in blue, shauna was in grey because she was lying.. Also. she was with chaka not couture and people close to her say her and shauna were in key west florida. Yes it looks tropical there. shauna cut copy and paste other pics to make it seem like she was out of the country.

36. She live in a attic , no ambition but love the hype. I don’t like nothing involving immigration and people but dem worthless. Chaka mada get pick up from immigration the other day too. but shauna must gwan better. She still have a social but she cannot travel out of the country because she only had got the first part of the papers . so she can go to school because they are not verifying travel info. Just a social.
    she live in Baldwin at her aunty house in the attic, you would think from leftrock dead she would wake up

1. Bumboclaaatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Now I cant with these people. Why unu nuh change everyday unu hype and it nuh mean nothing because eventually unu end up on Groupie and all unu skeleton drop outta de closet. Just be unu selve nuh. IG is gonna be the death a sum a unu.. Young people wake up, honest is the best way to live..

37. pon one of her picture dem, the Bahamas one. chaka asking her whats good, one week ago so you know something wrong. The first pic she posted going to the fake Bahamas. mi a screen shot it so dem caa sey a lie

38. @Here’s the 411… Seet deh! Mi Nuh type unless mi know di chute mi lub. sometimes mi Nuh really waah dash out.
    Bubblelikesoup

39. Don’t know about the lock up but the papers part is true . She got the 2 year never the 10 year yet.

40. Mi dun tell unu seh dem high class teefin gal deh line dem big purse wid aluminum foil and walk up inna the people dem high end store and theft them tings…know this first hand from a very popular theft dung here…the foil paper prevents the sensors from buzzing off as them high step it outta the store wid dem long bag…then once them theft the people dem expensive goods dem go ah dem yawd and have all types of gadgets fe remove the sensors..Metty, you’re probably right to say that she took a break from social media…more like a jail break??

41. If apple no get send home Shawn’s nah go get it lol. I hope she did get some tips from Apple . Smh . The things ppl do for hype.

42. A goldie run eeh pon shawna when lefrack dead.goldie want friend suh she send fi shawna then they became close I was suprise when I see sweet and dolly at har birthday party too and she hate dem two gal cause she a chin fabulous a bff.omg these bitches dont have no loyalty smfh

43. trust me, social media will be the vain of these females, I know a lot of girls who do their thing but no one really knows… I never see a celeb buying some red bottoms and posting it, when you not use to things its a hella thing.
    Goldie have her money simply because young boy supply her needs. She made sure got pregnant for him because he has no kids.
    word on the street is that she secretly slept with goldie man. idk if its true. Shauna is worthless, this girl who is not really bad looking could have done some makeup on the side etc, but they want to keep up this extra lifestyle . Shauna was doing this instagram come up clothing store, but people were not ordering because they look bad. all these instagram chicks only post pics of clothes etc, never a pic of a real job, do they think people are stupid, how are you maintain this life. star Barbie graduate with a nursing degree and don’t have a job! depending on men to care for them, how long do you think this last, when them and their mileage p …. done, the money done too

44. none of shauna family talk to her, she cant even keep a good friendship, when leftrock was supplying her with things she didn’t even look at her family including her father, who lives right here in New York, her aunty felt sorry for her and gave her a room to live in the attic, the medical assistant degree was a waste, because even $12 a hour is a legitimate way of living

45. Mi blame di designer dem, dem mek big pocketbook weh look like travelling bag suh a ez thing fi dem fi stock up pon..nuh wonder wen mi guh inna Tj or Marshalls mi guh dressing room seeing one person and come out seeing a different one, like dem rotate dem every 20 mins

46. Good night met & Metters! I can’t believe Tasha is mixed up in this type of life and these people! Where is boo in all this. Don’t believe she steals… Just think she buys the stole. Goods from Shawna. Tasha… Since when u start paring with JA’s??? What happened to La Bella Mafia… GT crew???????

1. Tasha that’s her name, Ms. Guyana Flight Attendant! Its not that she hangs with “Jamaicans” she and Shawna have been close for years, sister’s from another Mother. As to that LA Bella Mafia crew Tasha was the best dressed, best looking of the crew, the rest were sack, well the Rastafarian chick was alright also.
      Just a slight name drop of Goldie and oh dayuuuuuum! Goldie is cool people very giving to her friends. Got to give her credit, her surgery looks darn good, good enough to hook the youngy! When ah rich ninja wants you…..ain’t it the truth doe!

47. She do have her papers! Person talking about Instagram this and that and the location is trying to sound believable but it’s not! Everything else is true about her getting locked up but she does have her papers! As for immigration having that is still up for debate

48. Lefroc paid the money to have shawnathe married someone for papers cuz he couldn’t married her. #facts

49. Lefrock and Goldie man was never friends. Le frock and Goldie were friends from way back. #Facts. Goldie don’t have no friends not even har long time friend china fabulous and har. Is friends she chat di girl with. People so china drop har. Goldie mouth look like one horse. :ngakak :ngakak har teeth dem did rotten from long time . If it wasn’t fi har young husband she woulda dead fi hunger

50. Tired ass dun out goldlie tie the young bwoy. She all guh f**k dogleash unprotected. She too rass bad! The one Shawna is a fool, nuh words fi r. Jevaughn man wah get rob the other day deh wid a brown girl from la. To weh mi a hear, him love off the girl bad bad. Jevaughn I are giving u a one advice. Stock up the moneyyyy becasen from how things r looking, tanisha iz winning! Laaad!

51. Poor shawna I wonder how shes holding up in LA jail house. This makes me feel sad knowing she went out there to celebrate with goldie and now this! I have a feeling goldie and har husband give shawna the credit cards dem fi use. How yuh tink di gal Goldie always a show off pon ig her man and har inna fake credit card scam long time now. Dem cards shot juss like jadion and happle own boy mi tell yuh bout dem red eye gal dem. Fi some reason dat ole oman Goldie look evil har face tuff badddd. Mi did hear seh shawna walk and praise this oman but why? I guess kissing asd payed off her debt she owed goldie. Hot gal man dem pay fi dem school not dem frens. Dwl! This story sticky bad mi nah lie.

52. Bubble u right she did go Jamaica back wen Tracy champion use to go, she did deh some black n white

53. Morning metty..ok I see the upgrade, me affili get use to it I guess…but not a bad look…I like it..

54. Stop the thievery inna the people dem store and go sell yuh crotches. My gosh man from the man dead yuh just a tek L afta L. Seems as if a regular 9-5 ain’t your thing so i can only dash it out so gi yuh. Some a unu haffi go leave NY state cause unu cyaa manage it at all. Move down south where the cost of living is lower. Mi tiad a unu now man. a fool and his money i tell ya.

55. GOODAFTER EVERYONE, I’ KNEW WHAT EVER IN THE DARK WILL COME TO LIGHT,THAT GIRL GOLDIE IS BAD COMPANY, I JUST KNEW THIS DAY WOULD HAVE COME, GOLDIE IS A NOBODY , SHE F**K DOWN NEW YORK, NOW SHE GONE FI F**K DOWN… LA, GOLDIE WALK WITH HER PUSSY PON HER FORE HEAD SHE BORROW PPL CLOTHES & SHOES ….

56. GT Gal, shut yuh skunt, cause you use to f**k Goldie but tru now yuh can’t you are bitter with your whole week soak down fishy pussy!!!!

57. :thumbup :2thumbup Mi love this post ‘ere no sahhhh a yasso noice even though mi one day late. Big up Bubblelikesoup for dashing and splashing out whey some of us neva know and whey some of us wanted confirmation onnnnnn. Shawna yuh corner dark my girl. I guess yuh gwine have to snitch or sing like a bird to get outta this jam. Call Happle and ask her how u can get out. Mi always think Shawna did have her Green Card or US Citizenship causen sey inna early 2000’s around xmas – new year mi si har a Jamaica wid a yute and dem time dey shi did dey wid leftrac. Suh from dat mi did gather sey she straight and the way how shi fly back and forth. Maybe shi have green card and dats why immigration hold her :nerd Stop tiefTing my girl stop it. Mi want know whey shi duh wid all the $$ leftrac use to give her. Causen sey after him dead shi cudden pay rent, fix her car or pay for school. Suh Shawna was a mule and fuxking the lady husband fi red bottom, LV and clothes, what a piece a ambition yuh have. Yuh graduate from Sandford Brown and yuh still nuh satisfied with yuh hourly salary. Where ever yuh was working yuh know yuh cannot guh back there. Matter of fact yuh cannot work in the healthcare field wid yuh tiefTing criminal record. Yuh is one dunce bat

58. @Anonymous 2:04 pm… If Mi Fi F*ck Gyal Goldie Wouldn’t Be Di Gyal Fi Mi **ck. Goldie Fake FAKE ALL OVER!!!! Goldie Yuh Been A Low Life From Young, If It Wasn’t Fi Kemar An Di Credit Card Yuh Woulda Been Ah NOBODY! Goldie Tell Kemar About Dog Leash Weh F**k Yuh An Run Yuh :ngakak DWLLLL!! Goldie Don’t Make Me Expose You… YUH STILL AH F**K ( NEIL PEARL) When Yuh Come Ah New York???? Dolly How Yuh Like That 1…Goldie Yuh Walk An Buy Friend, Yuh Tek All Di Fake Credit Card Fi Fly Dolly Dem Fi Come LA

59. Goldie the whole a we a la hate you u tie up kemar poor boy you use him and only want the boy money you walk and beg friend and try u best to help them then tun round and chat them you no good bout you live inna 3 million dollar house that you buy bitch y you lieing you damn well know a d gal a la do the paperwork Fi you rent the house Fi $2000 a month the shop u rent from d African woman u Neva a mek no money and you thief the woman clients and move we know u can’t do hair so stop it the woman ago sue u Fi use r name Fi get business u son is a big batty man and u daughter is a big suck pussy gal u likkle baby ugly like sin bleach out skin goldie a pure lie u walk and tell Susan no wah no friend from u or Stacy icon d whole a we a la hate u that’s y u have to send Fi sweets and dolly that u hate so bad n batty boy korey

60. OUUUUCHHHH VALLEY GIRLS YOU WRAPPED THAT SHIT UP IN ONE OF THOSE TIGHT COXITAN MEXICAN BURITOS AND SERVED IT TO GOLDIE WITH JALOPENO PEPPAH ON THE SIDE,,,, DAAAAAAAAMNNN… IN MY BEST SMOKEY FROM “”FRIDAY PART 1” VOICE,,,,

61. Goldie file a read but unu talk more bout La Bella Mafia me curious n waa hear more – d suss buck:)

62. Goldie yuh a live a lie yuh need I stop it now, 45 year old old woman like you yuh sick. Stop walk and friend gal, you and china fabulous was friend fi over 25 year and yuh walk and chat did gal and she stop chat to yuh, yuh guh friend are enemy dolly, dolly need fi guh yuh a glass a clorox yuh to wicked man mi hate yuh. Dolly goldie don’t like yuh, yuh stay dey, but dey way unno like likes unno would sin unno soul. But don’t worry yuh day soon come.

63. I believe Tasha and China were frenemies! Don’t know when her and Shawna became close but it had to have been within the last decade. Her and Randy recently had a boat ride. Think it was this month. All I can say is… It’s a small world caz I was shocked when I saw Tasha out eating with Dolly / sweets and Shawna! Not sure how that connection started but I guess when u r a label whore u bump heads with others??? I guess birds of a feather do flock together but I’m disappointed Tasha

64. Tasha is not that old and she has been with Randy for yeeaarsss now! BTW… When u say old… Please clarify what old is.

65. Just repeating how some a di bloggers dem describe Tasha and most seh she ole.Forgive mi if u know har personally

66. Wooe story come to bump goldie y u salt up shawna n send her all over with narcotics but because shawna love likes cause she know you chat her goldie not so bless you betray china fabulous Fi true true you want young gal company and this mi want to know y ur man kemar invite batty boy mangoes looking korey inna him house shame shame shame goldie any woman that chat dem mom no good and u chat u mada so you will chat any1 you chat sweets and dolly and u friend Stacy u too bad u chat all u brother woman goldie u move from Temecula and act like a buy u did buy the house we hear say a rental we soon hear bout ur downfall sitting n waiting goldie u face tuff too much botox horse teeth middle age woman leggo d young boy n free him up kemar family hate you go n get a job and stop tell lie say you man get inheritance from his rich family a drugs unu sell weed and coke u is a mule cause a u travel wid d drugs inna u x6 u n ur brother woeeeee more to come

67. its really true… I have facts from the best source her family Shawna dey a jail and she did want her family come bail har out but dem na do it..she too mean and selfish with all di money she did have she neva help out har brother or sister not even har mother..immigration did contact her while in jail but dem never say what happen with that…she need if go home a ja and go reflect pon har ways and she how she had an opportunity wey nuff people a yard would love to make a difference in their life.

68. Ye “mi seh” di on name goldie a f**k n suck both man a ooman from long time sge a real germs sore tie she tie di one name kemar n nuh stop threatn him bout him papers she ave him by his balls….she a evil bitch sge a drain di youth him look ole fi a young bwoy him grey up like how she a stress him by giving away her old tired pu**y

69. OH OSH, NOW NADINE NEVER REALLY GET FI TEACH SHAWNA NUTTIN CAUSEN IF I MEMBER good SHE DID GET DIP WHEN SHAWNA WAS JUST GOING TO HIGH SCHOOL. SHAWNA DID. DID HAVE TO GO LEARN STREET FI HARSELF.. WHOUNUH KNOW BAD COMPANY AND HOW THEM STAY NOW them naw stop till Shawna will soil up, mi her true money shit did ah dash weh pon har outtah white man battah,, but but come on now poeple it harder fi some come around dan fi others.MEMBER THE BIBLE SEH MONEY IS NOT EVIL. IS THE LOVE FOR MONEY IS EVIL CAUSE WHEN YOU LOVE SOMETHING YOU WILL DO ALL MANNER OF EVIL FOR IT.. and hell nuh mek fi dawg one. and all ah weh have likkle badmind innah wi. wi may nuh brave wid fi wi like dem gal yah. mi coward baad wid fi mi naw lie” SOMETIME THIS IS ALL IT TAKES FI SOME PEOPLE CHANGE. LOOK PON TRACY CHAMPION SHE QUIET LIKE CHURCH MOUSE. AT FIRST SHE COME OUT THE POEPLE DEM RUN HAR IN SEH SHE NAH LEARN AND SHE LOOK OLD AND TIARD AND NO LOOK GOOD NOT THE SAME AND FROM THAT NOTTA PIP LIKE AH CHURCH MOUSE,

70. Marcel Maynard” rusty goldie” still a give way her pussy all when her man did inna vegas sge was f**k like dog ! She jus a use kemarrrrr she nuh stop tell the people dem how hi cock small n it dont satisfy her who does thst chat her man cocky with her so called friends mi here it from ny lol woooiiiii she say the money make her cum dwl with her old bloodclawt self holdn the f**kn young boy hostage not even him family can come round him and himma take care a di whola fi her family and nah take care of fi him one ..she tie him good wit imagration threats she gwan divorce him n make this no come thru n make that no come thru fi di filing fi him mumma all dem tings she sit dung n chat make we hear a road bere argue n cuss dem gwan with smh sorry fi di man get trap up she do e live her old bloodclaawt life n a weigh di good youth down…she breed nntrap di poor young man waste a fi him life cause dhe nah gi him no more pickney that one de sealed the deal trap him trap o god mi feel sorry fi him

71. Gud mawning met & meterssss!….
    . First of all mi nuh wish bad pon nobadi including mistress star! ..
    But unuh too Claat thief, unuh too hype,unuh too red eye fi desingner gwanings & unuh too wutless.a pure designer competition a Gwaan between yu and di oda low life so call celebrities.
    Wa Mek yu cya Wuk like eri badi else shawna.if yu thief fi true yu fi tan a jail and if yu so fool fi a walk an thief clothese fi bantan ppl an kno yu nuh hav status a UNcle Sam
    Yu fi pay di penalty… JA Naaw refuse yu shawna. Tasha hav har bad ways but she always help har Fren dem. Mi si vogue sistahs dem an di crew down a har yard
    A drink up MOËT, Cake and pure shellings in a di oman rental mansion… Yu Wulda tink sey dem an har a fambily an mi tek mi two big ears dem and her shawna an har Fren dem a dun up di oman pan phn talk sum things wa tek Place a har palace mi wa
    Vomit wen mi hear dem. Veri veri sad mi seh to mi self
    Cause di Gyal dem jus did a liv big a di fake body oman yard di same oman dem sey har badi tun dung, di same one dem nuh tap tell how dem luv har pon IG. But yu know wa ppl any badi wa wear up label all if it fake them Gyal ya Fren dem..
    Only person wid label dem nuh Fren a di nurse dwl aka miss Barbie winning.
    Anyways mi hope one a the lord cotostrophy ya
    Cause all har Fren dem wa she a duh up di oman wid bruk an cya help har
    Bwoy SMFH…..shawna yu nuh learn yu man dead living in a di fass LANe an mi tink
    That Wulda teach yu right from wrong but yu luv fi di big live couldn’t allow yu
    Fi duh wa right. Grami kid welcome bak to ja( in a mi Jamaican custom voice) met tank yu fi keep wi posted pon dem low life ppl ya .

72. What about all her NY friends she always a vacation with and at dinner party where is all the Instagram friends

Leave a Reply to Jafaican Cancel reply