SHAWNA STAR GIRL UP AND ABOUT WITH HER NATURAL COLOR

0 thoughts on “SHAWNA STAR GIRL UP AND ABOUT WITH HER NATURAL COLOR

1. Nice. No matter how dressed up you are, once you’re bleached out you just have GHETTO written all over you.
    I hope she realizes she looks much better here. Self love is attractive and your mocha is pretty.

2. IN MY BEST BRITISH COCKNI ACCENT!!!!!!!!!

Tear out me yeye

*****AHH DOOONT BLEEVEEE iiiiiiitttttt””””””””””

3. Na be judgemental but if me just come a road party a d last place me waan be cause all it do a remind me of d reason em go jail fa in the first place, D same party whe me affi scam n tief fi go all out fa a d same place me a go back???? Like come on now no d smae ting it a go encourage me fi do, too many times we see these females go jail n come out n do d same ting Shawna break d trend …IJS anywhoo she look nice nn classy as always

4. U look better here Shawna, just rub some cocoa butta and catch back yuh colour. Your outfit is cute but those fake Gucci sandals are all twisted

5. All mi know dis gyal is like Picasso wid di makup cuz mi si har widout none an is a totally different smaddy mi a si from di many pics mi si pon yah, bless up stargirl loll

6. she really salt fi a young gyal. if she don’t want go prison the next time she needs god fi tru. her eyes look soooooo sad

7. When is deady bready funeral? Did he turn back black after the Mexican flipped him like a got hoe cake and they need time to bleach his remains?

8. She still look good & a beat di rest a plastic fren dem bad. How do u know her gucci slippers are fake..c’mon be nice