SHE COULD START BY BOILING ALKALINE A BOWL A PORRIDGE

13 thoughts on “SHE COULD START BY BOILING ALKALINE A BOWL A PORRIDGE

1. It’s a known fact sey mi looikkee yuh…don’t dweet again! !define devine plz? A wha kinda intervention that ??

1. sender shi nah duh nothing weh yuh nah duh. why yuh mark out your name? a hope him get with you first and she lasts and then yuh go drown yuh self inna a pool a hot sauce. kmft.

2. Alkaline deh pan nuff drugs eno suh das why….him need sumting to keep the voices from coming up so much.

3. Let that spell check shit go man. Clearly you comprehend what she meant when she stated “divine intervention”. What, we’re in school now. That shit is lame.

4. I second the pot of porridge for Mr. Alka, di man slim? Unnu nuh dweet the man can carry go school as skeleton demo. All them woman deh and none nuh bwile nuh bulga gi u? Tun cornmeal with chicken back n pork skin? Dat do wonders fi waah mongrel weh mi adopt, weh did mawga like him and right now sheela fat. A dats why him know the gal dem just a f him tru him have name fi tru bcuz none naah care him. Like how him have money him can get a fat injection dont? Wah dem call it? Lipobloation? :hammer

5. Kim wears the wig when she’s modeling outfits for shop shopnecessits. Apart from that,she wears her own hair. Unu too awful