Seems like i didnt make it clear the last time met please me a ask you kindly to tell this gal from fe carry back me clothes dema and me shows dem weh she take out a me house, girl me need me airforce weh you a boast ina. You cah just a walk a f**k and a suck down linstead and old harbour fe nothing so. Look how much man you deh wid and how much gal P**y you suck so dem cah sponsor you no money fe get u own things bitch.. Mi a warn u inu dutty gal. The next fight weh ya go ina anu fe fight over ppl man a fe carry mi bloodclat things come. Young and bloodclat hype ina people thing. Dwag face natara
I doubt you would want back the clothes and shoes if what your saying about her is correct! Clothes 2 cheap fi borrow and thief clothes
shi look nice inna yuh clothes doh
since u know so much about her go for your clothes
Yow dem tings yah cyah reach mi….an ano good mi too good a because if mi nuh have it mi do without di pawty can stay…
Me and she did deh, She come a mi yard a portmore come stay with me..suck out me pussy,mi feed her and even clothes her and the gal teef mi clothes and go home with dem and swear pon her life seh anu she. Mi na worry still cause mi can buy dem back. And mi a bad bumboclat gal you zeemi. You good pon suck pussy but u cah good fe go fine work do
Di gal want pay fi suck out yuh stinking pussy,so she tek di two piece a cheap clothes dem ah whaaaa?.She stop f**k yuh dats y yuh maddd?.Movvvveeee from yah soh wid yuh dirty filthy disgusting life,we naah tolerate dat pan yah soh go kill yuh self dem get a shower dung ah hell
yes dwlll move from ova ya wid it u did a enjoy the suck, u scandalous nastiness how dem tumock so chrong to how mi hear how dem look good and dem pussy stink, no tell me say a get dem get use to it, mouth all stink to
@Met this is off the topic but I’m watching a video this year January Father Fold is back in England him and his one ugly friend jamaica is in England how he managed to get back ova there! Did u hear bout him back in England again after a these years?
No, that must have been his party in Jamaica.
@Met no I made a mistake a lot of England people was at this party he still in Jamaica seeing them confused me. Dash that false alarm.