SHE RUN WID PEN INA HAR BAGGY? NO STAR

Oh the USA girl name Brianna Rollins but hear the story.if u look good pon her pantie u see a bulge.well apparently she run wid a pen Inna her baggie fi sign autographs to fans! Can u belive thst ish?? She nuh fraid it jook her dung dere? How come Shelly dem nuh do dis??a di furst mi a hear bout sumting like dat it makes no sense n can’t possible be safe!!

bulge

16 thoughts on “SHE RUN WID PEN INA HAR BAGGY? NO STAR

1. She’s probably just a dyke. She would probably prefer to run with her strap-on instead but is scared of the backlash so she puts a pen down there for some tampon tongue symbolism or pact she has with her gf. Why she think people would want an autograph from her from a sweaty fish smelling pen she stores in crotch. She must think she’s in prison.

1. Maybe your pussy smell fishy, but the women I know who take care of the body and have good hygiene, their pussy carry no fishy scent. Your pussy is not healthy that is why it smells. A healthy pussy never smell, but you wouldn’t be in a position to know that. Go get a check up.

Brianna is sexy with a great body…nice ass and flat tummy…just my type of woman..I would fuxx her right now..now! She is a straight girl, no dyke to her ting.

2. mi nah lie………jamaican ppl find some a di most irrelevant shit fi hot up dem head….. anon @ 2:37…….di amount a bad mind yuh a carry to raas how yuh mnanage functioning as a human being on a daily basis??………..if a kinova and dead wid laff to raas….

3. mi nah lie………jamaican ppl find some a di most irrelevant shit fi hot up dem head….. anon @ 2:37…….di amount a bad mind yuh a carry to raas how yuh mnanage functioning as a human being on a daily basis??………..if a kinova and dead wid laff to raas…

4. @2:37 If you pussy smell stink of fish n leaking go gyn ask for a cure for your germs disease hole healthy women dont walk with fish fromt

5. :ngakak :ngakak :ngakak ah true thing @ dick r harde. The girl ah try ah ting an ah think bout har fans as well, suh wah wrong wid dat? Har body tun way ^^^^^. Bad mind fester up inna some ah unno bloodclaat bad bad bad

6. Yea my pum pum nuh smell like fish. It has a nice Cucumbery smell, or sometimes it smells like when the rain hits the dust after a dry spell

7. @dick a harde, same thing I was thinking… Why as Jamaicans do we have to come out with foolish shit.. Shes efficient she has a fan base and is aware that she has fans that have come to see her run… It’s a f***ing pen not a knife. Some of you people are obsessed with the smell of your underneath, or other people’s underneath. I’ve never had that kind of smell in my life so I can’t join in with that kind of convo. Good morning met