Morning! World. Where is she from? Trinidad? okay, away from that she have a speech impediment. Hey my girl…..go BADE! lolol Yu pums hot and need cooling….lol Nasty likkle wretch. dwlnnnnnnnnnn Reply
Nasty stinking Trinidadian guh bade u nasty self if u have weh a sleep wid u all him nasty to stink like Reply
But hol on dere….England people come gi wi di truth ya now…lol…nuh same way suh it guh ova desso? Reply
I have to address this England damn cold but trust me no matter if a hail stone snow storm freezing weather mi no business mi a bathe you haffi clean and smell fresh nomatteer waht country you inna. SHE IS JUST ONE FROUSY GYAL. Reply
Morning! World.
Where is she from? Trinidad? okay, away from that she have a speech impediment.
Hey my girl…..go BADE! lolol Yu pums hot and need cooling….lol Nasty likkle wretch. dwlnnnnnnnnnn
souun Bajan
Nasty stinking Trinidadian guh bade u nasty self if u have weh a sleep wid u all him nasty to stink like
Dutty Bajan gal go bathe yuself. Go hol a fresh. Wata dey bout, you are a dirty wretch!!
I doubt she is being honest the accent sound fake
not trini..sounds bajan to me
absoluteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kis
But hol on dere….England people come gi wi di truth ya now…lol…nuh same way suh it guh ova desso?
That bitch is nasty, straight up. I don’t care if it’s 50 below, I’m going to bathe.
She nasty bad nuh dutty panty
I have to address this England damn cold but trust me no matter if a hail stone snow storm freezing weather mi no business mi a bathe you haffi clean and smell fresh nomatteer waht country you inna. SHE IS JUST ONE FROUSY GYAL.