SHE SEH 6K

0 thoughts on “SHE SEH 6K

1. You should have kept that to yourself cauz all Target sell dem boot deh ooooo. You should have spent that on some plastic surgery for your face. Anuh everything people fi brag an boas bout

1. 6k shoes put out fi Dog face thief? I wonder what burglary tools she have fi dat?

These hoes have no SHAME! 6k Wedding boot inna dance and yu man madda hungry and need medicine?

HOE GET A SHOVEL AND DIG FI YU AMBITION!

2. Yuh couldnt teef a decent pair ah jeans fe Daffy? Since yuh suh rich? $6,000 shoes vs. $19.99 pair ah Levi’s fe Daffy? Him shoulda kick yuh while yuh down ( literally)

3. if you haffi tell smaddy seh you shoes cost dat much. . . a 6k shoes fi look rich, not this payless looking BOGO bullshit, chile, mi see seh u stoop dung, go further and have a seat.

4. Cuh di ole fart, poppy show and the man clown, I want tek the cheap looking boot heel and buss u head wid it :hammer an mek the mad blood run out a it. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :hammer

5. Ugly Clown mean 600 you never learn fi count? Worse of all she still hungry and live in a basement. And your man madda a dead fi hungry inna board house! All dis hype and thief fi a living….. From jcpenny aka sephora

6. $6,000 ugly boot like the ugly owner, and all Daffy mother get, after all this hype is measly $100 shame should kill uno, uno dead already and don’t even know weh uno head stone deh.

7. Its. Me you make me a pop big laugh at the people them work when u seh the boot a BOGO. Shoes from. Payless i nearly dead.

1. IN.DIS.ECONOMY?? Much apologies, mi nuh waan deh unemployment line fin u so just do a decent, mi deh a wuk laff next time.(Some ppl a hype an nuh know seh hyping is a right, not a privileged she nuh earn de rite fi a gwaan so, she can afford 6k shoes weh dear so, an she caan afford class, an ambition weh free)

8. a mus $600 she mean or $6000 jamaican and not US $6000

if these are the louboutins she “claims” to be wearing , they only cost $1075

http://us.christianlouboutin.com/us_en/shop/women/daffodile-glitter.html

or my bad , see the $6000 shoes here :

http://us.christianlouboutin.com/us_en/shop/women/daffodile-strass-1.html

HOWEVER , i still dont beleive she could afford it …must be credit card scam or a fake

thats like 2 mortgage payments and i heard she lives in a shared basement

so highly unlikely

1. @A Diff Me not even wid the people dem credit card she cannot afford it. Unuh si di one credit card scammer Happle she bout 100 100 100 aye sah. Birds of a feather really flock together. Fuxking credit card scammer and tief dem. It’s about time unuh duh some serioud time fi unuh crime ole wicked people dem.

1. Sorry dem nay do no time, unnu no see every time 50 need info you hear say dem ole one a dem. Wen you hear from d shout annader big timer get busted, dem a no nutting but informers.

2. No sah, @ A DIFF ME: how she fi a wear the Daffodil Strass weh cost 6k wen she look like a withered old flowas inna dutty wata.

3. $6000 could pay 3 mortgage payments for me. Do you think she will return the shoes and lend me the money till TAX time???????????????????

9. Ugly man looking gyal a bet yuh when yuh tief di people dem boot from outta Payless dem neva know it. Ugly bitch si di real shoes yah and yuh aint even know it.
    http://www.net-a-porter.com/product/178022 and there are more colors and fi har own not even look suh.
    Ugly bitch man looking tough man face gal, which part of your fake ass shoes look like the real one. Post a next picture when yuh stand up suh wi can really see yuh fake ass shoes. Guh give wutliss cruff Daffy money fi send guh give him mother fi christmas bitch. Bitch guh whull a bloodclaat seat unda Daffy balls dem.
    But waittttttttttt WHERE IS THE BELLY WHEY SHIM (SHE-HIM) DID HAVE BEFORE IT GUH JAIL WHEY DAY????? WHERE IS THE BELLY SHIM? MI TELL UNUH SEY MAN CANNOT BREEDDDDDDDDDDDDDD

1. Dem rass de she have on look like wedding shoes. Mine yu mek she do video a show we when she carry dem fi cleaning O…mine…lolol

10. No worry yourself unstoppable…..hope when u get di speeding ticket u caan go n pawn out dat bumboclaat..u fava chink pan white sheet…unno soon get what unno lookin for..as to di rotten apple wey a endorse u….unno theif so til thief a say low mi…go fill u mada-in-law prescription ole bloodsucker.

11. This bloodclaaaat gal just spen a all expense paid vacation pon my rawssssssseeeee tax dollars wit 3 f**king squares n come a tawk bout 6Gs zinc titanium tuff face gal go suck shit thru wooden straw u wuk no whey germs kmt cho

12. Bobby realllyyyy??? More like $6 to me, di time yuh tek a pay 6k fi dat when Dorothy is only in story book yuh sen ih go gih yuh mother in law weh needs meds western union is all around you. Gosh you and yuh mash mouth man sick mi but a tink yuh a kill mi. Before you even thinkkkk about ittt “Yankee voice” ain’t shyte to bad mine ole leather face wearing in the summer time winter spring and fall.

Bubblelikesoup

13. Mi juss waah know a who get married deh so pon di dancehall floor?? Cuz bobby leathers dressinggg :hammer

Bubblelikesoup

14. Ugly bobby yuh have 6k pon ya feet yet you don’t have a high school diploma ; GED; Nor a College degree please I beg you take 6k worth a seats :ngakak :ngakak damn fool!

15. Stop di madness ya. How dat fi cost 6grand and yuh deh a jail wah day fi thefting inna Sephora. Really?! Bobby go whole several f-ing seats n share a plate a food wid ur man …Bout 6grand :ngakak :ngakak

16. UNU STOP CUSS THE GIRL AND A SEY A LIE SHE A TELL, SHE SEH 6000 BUT IT COULD BE 6000 JAMAICA DOLLARS…. CAUSE A NUH US SHE A TALK BOUT

17. $6000 for a ugly shoes.When will these bitches understand that style has nothing to do with cost. These are UGLY red bottoms…even if they cost $6000. Get out of the mind set that because something is a red bottom that it makes you look good. You have shoes in Payless and Walmart that looks better. She is not ugly or manly looking, I am not gonna hate on her looks, but this shoes does nothing for the dress and nothing for anyone period. So what its a big label, it doesnot mean it will work on you. Style is not about $6000 dollar shoes, you have bitches that can rock a dress from Forever 21 and a shoes from H&M or Zara and look way way better than this. I am just sick and tired of all these people throwing around these labels and 99% of them it does not work for them. It shows you have money or good scamming skills,. REMEMBER YOU CANNOT BUY OR SCAM STYLE. XoXo Canada.

18. As mi granny use to say ” tek the hog outta the mud an wash him off as soon as him get a chance him gone right back in the mud go walla” a so dem fool ya stay dem caan stop till dem dead. DAMN THEIF.

19. bobby no shame robbas..girl u shame tree dead and bury what a way how you hype and u mumma inlaw hungry no bloodclatttttt ,,, u and daffy duck mekk a perfect shithouse :bola :bola cho

20. You need to spend that money on a dermatologist because your face looks BADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!! You can tell that you you have no class.

Leave a Reply to MiJustASay Cancel reply