SHE SEH BIG UP HAR COUSIN MATE WHEY PREGO AND DI MAN STERILE

mi waah seh big up to sash weh a f**k mi cousin husband ana breed n tink mi cousin nuh Kno😂 but mia beg unu please tell har seh mi cousin man a close to 60 and from him did mid 40s doctor tell him seh him infertile. Suh idk where shi going with that winter jacket not because christmas a come, likkle gal a 21 and the f**king rum head my cousin husband is . Him tip har big in the bar where she work n she dash out har front, but alla linstead know that she f**king Jay tee and the Gal Dem a plan to beat out har claat wid di belly, I could care less I just want har fi stop call the poor old man name, can’t even stand up pan him foot good, it all reach inna church, so please anybody that know her tell her to go find the owner and stop disgrace people, Dem ago beat yo sash! Cause yuh love push badness and mi si and hear the gal Dem a plan fi yuh, nuh business wid yuh just don’t want the excitement in my family

3 thoughts on “SHE SEH BIG UP HAR COUSIN MATE WHEY PREGO AND DI MAN STERILE

1. Di man went there without condom and she breed.n Sender go talk to the man and tell him to take a DNA test. Simple.

2. The man caah breed nobody suh wah unno want war har fa. I hope she lock up all of unno when unno touch her. Tell your cousin fi guh fight the lean up man.