Please post and hide me Id.. I’m doing a lot of over thinking weh kinda stress me right now.. So I just need a little advice.So I have been in a relationship with this guy for basically one year and 3 weeks now to be exact. Trust me he is a great guy when it come on to caring and show me love and can sex good and him nuh ugly so you know is a nice package that but dream if me say hey*in a man voice* him quick to say “wah make me a deal wid him so* and me nuh mean no harm enuh and me very miserable so when him come wid fuckrey now me just start cuss.. we cya go nuh weh together and vexing nuh gwaanGwaan over foolishness… me member when time we go party together with some a me frenz them with fi them man.. and when we a dance me fren them man come give them a bad a wine and then go back a them lil spot him now just stop a watch me and a drink and a smoke(just a occasionally smoker) then get frass and a shame me.. in a big dance weh me a dance wid me fren them him a come say me nuh care bout him and guess wah to nuh a the next week me a fly out so me tell him say me wah enjoy the little time we have close to each other.. U see when it reach the week weh me fi leave like today Monday and me a leave Friday.. The boy vex go and vex come before him make we enjoy it all him did have me a think is that me cya wait fi go weh
A filing me get so me nah come back him say him a go wait for me and him swear pon him life.. me know long distance can work from both parties really want it fi work..So me say aiite cool we a go make this work… when me just reach everything good we video call everyday right through all when him deh a work enuh… and me deh deh a think to myself and a say alright him want this… So said so done him start wid the same foolishness them weh him have a Jamaica more while me see dem behavior den as maama man
behavior and me cya deal with since recently him start and me just tell him say fi Lowe me and delete me number him cry and beg me nuh lef him… note a somebody weh me genuinely love so my heart soft up and talk back to him and sometime me just feel like fi lef him… and me other people will chat and talk bout a true me gone a foreign make me wah lef but dem just wouldn’t now how annoying and frustrating it is fi even if u jump him turn it round make it look like u a deal with him a way… me cya bada more while God know..
And when me say loving and caring.. if me foot a hot me and him know him a go just rub me foot.. him a dem kind a man deh.. cook clean all a that.. but some how the bad a overpower the good.. this minute me happy this minute me just cyaaaaa bada ugh! And me talk to him and make him know say me nuh like it and him say him a go change zeen.. Him change fi one 2 day and right after that boom! Gone right back to square 1 ugghh!!… So I just need some advice whether me fi keep it going and try find some way fi make him change and wah me can do fi make him change or just end it!!! Hellpppp
You may be his first serious relationship and he is nervous about it and don’t know how to handle himself, a lil bit immature is how he is coming off. You have to just reassure him and gently explain to him the value you have on him. Your tone in the letter comes off very masculine, please use your feminine side when you are talking to him. him treating you and dealing with you like one of the boys because you acting like one his boys. Communicate, communicate, communicate.
Go siddung, onoo sound like some teenagers, ova here wi nuh have no time fi dem foolishness yah
Tantanaaaaaaa latty tuh di rescue. Look here, dis yah relationboat ago fade whey like when movie soon dun an di credits a come up. Yuh naaa go affi cut off nuttn it ago cut itself off him soon find pussy an u soon find cocky the end.