SHE SEH STOP BEG HAR MAN

So this dusty hoe from portmore that’s already claiming six different niqqa, b**h stop sending me man p**y pics and begging $30.. (Edited). If you hungry that’s not his problem, everyday a text me man bout you hungry. Dirty girl yes a me a text you on him phone from morning and a laugh afta you. Who care if you don’t eat from yesterday gonna a back road hoe.. Go get a f**king job and still sell **y pic.. You hype him give you a one f**k when him go Jamaica dog. You know the man have him woman. So have several seats thirsty ass b**h

TED

19 thoughts on “SHE SEH STOP BEG HAR MAN

1. For somebody that don’t eat from mawning she look well, by the way is that 30 pounds, Us, CI or what cause 30 Jamaican dollar cant feed she. Mawning and manners

1. Dats the standard begging line, how dem hungry or have doctor bill. Who have pickney will use dem name in di begging as well.

2. Suh yuh man nuh know that him have a woman? If your man didn’t put himself wid har she wouldn’t a text him, and why you did put your man picture next to hers? I hate women who attack other women instead of their lying, cheating ass men. And since him put him dick there him need to send on money just a pity she don’t know to ask for more or is it the case that she know that he is broke? And the gyal look good.

3. Sound fool nuh fart, always making excuses for the men. Talk to yuh man is him give har di invitation and tell har fi RSVP.

4. That look very healthy and has pretty dark skin…she don’t look like she miss a meal….yuh husband and her other men must be taking good care of her lmao

5. I can’t explain how tired I am of these so called wifey dat keeping coming on here with the women pics n talking about dem n can’t address dem man. Hello dis is not ur personal bashing ground go fight ur man n stop put up des women pic. If ur man wasn’t a licky licky dog der would be no problem. Go deal wid ur man n stop the madness

6. Senda, mi feel sey a lie you a tell pon da ooman ya you know. Because mi nuh undastand how yu say she have 6 adda man, and still a beg money fe buy food. Also, fe a person wey always a say dat she hungry, she look damn okay healthwise to me!

7. when them woman ya ago learn? Wifey u naah nuh whats it whats it not effing sense? di gal did hold down and rape ur man? stay deh defend man till unuh get some goddamn AIDS under unuh raasss. when u man go Jamaica him never memba say him have a woman a farrin? stay deh tek bun and cuss gal fi yuh dutty man. Y’all so used to the bad treatment and infidelity till it come like its the norm. f$#cking clown.

8. Dwl mi feel like dah girl yah nuh too care senda cause she suppose tuh have har man dung a jam dung tuh.. so she just a try get a ting natural Jamaican style… suh check yuh man pan dah one yah still. Di pussy hold him dung deh di gal a skin it out an a send it come geem.. Yuh betta skin out tuh cause anytime him go jam dung yuh ago bawl an him naw go wah bring yuh

9. I’m convinced beyond a shadow of a doubt that is matie run things pon di wall!!It needed to be said so yea I said it!!

10. U is a dam fool leave d gal , an stay dah a stalk u man phone , how shi get d number a dat u fi fine out , beg him yes , wey u dah wen him a beg her pussy , leave d gal alone , nuff a unoo soh fool no wonder man f**k pon uno , time fi uno wise up

11. BEGGAR GIRL , FIND DAH FOOL YAH PICTURE AN SEND IT IN WID D MAN WAH U A BEG , MECK A SI ER , BOUT U A POST D GAL PICTURE . POST U PUSSY BULLY MAN MECK A SEE HIM FI BEG HIM TO .

12. Senda, di gurl shouldn’t be yuh problem. Is yuh good good man weh dagger har and let off him contact information for future daggering yuh should ah worry bout. Don’t believe di hype, cause your man $30 cannot maintain dis ooman cause she looks good. I feel seh if him give har di $30 you will be di one fi dead from hunger :ngakak Like di gurl ah gi yuh heartburn doe :ngakak

13. One lickkle gal try the same shit pon me recently..gal a breed too and send pussy pics wid har big belly. Most of these Jamaican chicks love beg farrin man – dem start with credit to test you then if you don’t send it them seh you mean and blah blah. You send the credit and you get one million videos and pics then it gets bumped to MK slippers and bag lol. One bloodclat gal go as far as saying she have an image to keep up lolol. It’s truly gross but nothing surprise me about these Jamaican chicks anymore.