SHE TEK OUT MADSUSS PIC AND REPLACE IT WID FIYARHONE…….. -_0

0 thoughts on “SHE TEK OUT MADSUSS PIC AND REPLACE IT WID FIYARHONE…….. -_0

1. Unu know say da gyal yah have HPD (histrionic personality disorder) ongle the man above can tell me otherwise…if she nuh have it me nyam grass I swear .. SMH

2. Fada god, when is kartel cum bucket going to get har day in court? Mi tiad a har now, she need to be with the rest of the scums. Dis gyal full a har self now….time to get har off the street.

3. Met you know sumn seriously wrong wid this Likkle gal and I’m leaning towards Stockholm Syndrome. This is where victims come to identify with, sympathize and even admire their abusers. Bout Bonnie & Clyde!!! She si Shorty a mek an ass outta har self suh? If people nuh guh seek out Shorty, she is nowhere to be found

4. A wonda heff she tink Kawtel jail ting a go be like Jah Cure ting. An him a go come back a road like a saint an marry har an dem have a beautiful baby an sekkle right dung. Really Vanessa? Mi know she glad how Shawty a dash di pussy right out. Cause a now she go lock dung fi har an play Madda Mary an show Kawtel who is realll wife mateeroll. Yes Vanessa. Him will forever love u cause u neva switch, don’t it. Memba say Lizard did faithful too. Jus memba dat. So gallong a play Faithful Fiona.

5. A wah d Judge Bonnie and Clyde har raas up innna Fort Augustus fi tell lie pan dead man eh si, bout Lizard rob har wid har damn man clown delusional battered woman syndrome self.