Pinkey hmid been talking to this police man for couple months sex is great head is great , he has a nice personality, everything alright soo far…. anyways he always come by my house to sleep sometimes when he comes from work. His phone drop an crack up Thursday an it cant touch according to him cause all now me nuh see the phone. Anyways him communicate with me on the computer at work on fb me ask him when him ago get a phone him ago tell me say him nuh have no money to buy no phone , this man is a police an him always behave broker than anybody else , more while me affi wonder if a gyal a nyam him out, more while when me ask him what hes eating him reply an say “hairy pie an nothing stew” like wtf! When him come me yard him watch tv till him fool , suh me ask him if him nuh have no tv , him ago say no him dont have the luxury their suh him do without. An him live inna a little cabinet weh smady a mek him gwan stay. Hes honest him tell me everything straight. But am confused 😶🙄
Ur a police an u go work everyday an u get u pay suh a what u a do with ur money suh??? Him an him squad always drive come look for me if they are passing through this area. Idk but me always see him inna plain clothes with police vest me a wonder if them police deh get good money, cause the couple months me an him a talk me never ask him for nth yet only fear to go to work an me see him gimi. He has 3 kids am 20 an hes 36 him young an Fresh an nice. But me a wonder a wah him a do with him money. Hes married but separated. Me a wonder if a test him a test me. Cause me want him! An me pray God fi just make him stay inna me life cause hes such a nice person 😩😩😩 what unu think. Cause him nuh look like smady who a suffa..
3 kids and wife will make any working man broke. You need a young bwoy with no attachments who going college for big degree. Leave the waste man police alone, he should be sergeant or inspector by now doing office work not patrol.
Naive.
Naive bad.