SNOW IS OUT

It look like the scammer battyboy weh par with dicedpineapple, kfab, and Barbie come out inna April and still a scam nuh hell no sah him scamming tun up . He was locked up in March for fraud and facing deportation so is how him come out so fast and still scamming what’s the tea ?????

11 thoughts on “SNOW IS OUT

1. Versace robe.
    Hermes pillows
    MacAir
    iPhone
    All of these stolen goods and him still nuh mek one. Clownish sh*t

2. Apple don’t worry bout me worry how you ago survive cause the mobay yute gone a jail and icon bruk

1. IN SECTION 8 MANOR
      ME CAN’T STOP LAUGH
      AS PER HER HUSBAND THE HOTTEST GAL IN DANCE HALL
      APPLE CAN’T STOP THIEF
      APPLE YOU PUM -PUM SEND THE MAN A JAIL

3. MISS PAPARAZZI NEW YORK PRINCESS THEN A SO U PUSSY SALT U SEND TOYA MAN GO PRISON U USE TO MEET HIM ROUND U FREN HOUSE U N JERMAINE N COLLECT MONEY U ALL GO CALIFORNIA GO TO HIM AND YOU HUSBAND KNOW BECAUSE HIM PIMP YOU OUT YOU IS A PUSSY SELLER U SELL PUSSY FOR A LIVING U FUCK MAN WOMAN DOG CAT RAT AND KIDS FOR A LIVING SHAME ON YA NO GOOD EXAMPLE FOR U KIDS U MOTHER IS SO UGLY LOVE TALK BOUT HER PRETTY DAUGHTER PRETTY DAUGHTER WHERE???? U ugly like a little dry head pickney