SHELLY BACK AT IT AGAIN

o somebody send me the married man that SHELLY CURRAN DEH WID, she Shelly hole no tied no man no stay wid har, hat whole know every corner a Jamaica . Pinky Di gal deh wid York Seaton now Shellyann Curran is about 50 years old and the boy married wid his three beautiful children and lovely wife Julia. So at her age she’s a side chick, she an Tara Playfair Scott web breed fi Di married man an a hide di child is something else. So Shawn, lef Shelly, Sam lef har Vibes Kartel all the boy from grants pen , di two boy dem from dung a villa and all the others. Now shelly home wrecker man tecker , why you go Inna Di people dem marriage Shelly 

13 thoughts on “SHELLY BACK AT IT AGAIN

1. Sender , you managed to put this all together and got the whole man wrong pay closer attention next time

Warm Regards

Shelly curran

1. No pussy principle! Pussy busy like coronation market pon Saturday. The wall dem suppose to loose corners like fern gully. Fi a big woman yuh nuh tired fi cocky call pon yuh name?

2. A man cannot cheat anymore with websites like these broadcasting the secrets on the WWW. Whomever sent this in need to mind their own business. BTW, which married man in Jamaica who do not have a side piece? That is our god given right.

3. Sendaa…a which married man Tara breed fah? Or is Safa? Who is the mother for Asafa light eye son that live with his mother?

1. That has been my theory from day one although some one said to me that the timeline is very off because based on the age of the son she was not pregnant during that time. However, he is the dead stamp of her……who here knows who is the mother of Asafa’s first son?

4. Gentle people. Di cake baker way a fight Auntie Donna hard is cause she a live from hand to mouth. She take unuh order an use the money buy har supplies fi all the orders she gets that’s why it take all 2 weeks fi unuh get unuh order them and a blame it pon post office. The reason she get up every day a war di woman cause she a use reverse phycology fi some a di customers fi come har way. She say she smart and look so stupid doing this cause people woulda buy from har if she did humble herself and promote har product. Instead a war. A sorry she want people sorry fi har and buy dem something deh weh don’t even have enough rum fi say it taste like rum. She swear she can con people and no realize say she is har own down fall. Me buy from har before and support har and every time was a disappointment. All and illusion. I honestly was giving her the benefit of the doubt and was pissed off as I feel duped out if my money. I left har to God cause she look like she needed it more than me.She need to stop going around creating en3mies and think it’s cool and funny for social media likes. More than 7 people cah a pick pon you. You speaky spookie and love run to Babylon that’s why people avoid not cause dem fraid.