SHER , WHY YUH GUH TEK DI GIRL BABY FATHER?

Sher you know say karma ago come back to you the girl share har whole life with you and the best you could do is f**k her baby father? You plan party with the girl just to get close to har man. How you feel to be the one that mash up your friend life leave her with her kids by herself the man turn him back pon har n left har alone with the kids. Me feel fi har no mother deserves that for a man to just left her alone with 3 kids. Hope she learn

2 thoughts on “SHER , WHY YUH GUH TEK DI GIRL BABY FATHER?

1. When mi done kick up gal pu__y . Always saying is har best fren and guh f**k di girl B.B. daddy yuh dirty like Sher nah lie .. wonda if har other Beaty Couture was in on it .

2. Poochie get wha she fi get. Poochie use to teck mi man from Jamaica right before Har bby father send fi har. And when she come a Farrin and she find out seh mi man deh yah too she nuh stop HUNT him down. Send message to him. All when Har man deh a NY wid har she try get to mi man. Whole a unnuh a dog shit. Sher fi f**k him some more. Unnuh nuh have no f**king loyalty. Yuh man spend money on yuh and yuh use him $$ a bring gift fi mi man. Poochie not even know say a me she a chat to when she think a him she a text. Lmaooooo. BITCH!!!!! I GUESS SHER PUSSY BETTA IF HIM F**K IT MORE THAN ONCE. You can come bk fi him now cause mi left him dutty rass now too.