NO MATTER HOW PEOPLE CALL YUH PAN DI WRONG WORD DEM YUH COME UP WID A BRAND NEW WRONG WORD A NEXT TIME..ASK SMADDY WHEY CAN SPELL FI WRITE TO YOUR CUSTOMERS
7 thoughts on “SHER YOU AND DI SPELLING NAH WORK OUT”
She creatively doe :nerd cause dem girl yah create dem own words cause dah word deh mi nuh tink inna di dictionary. She write just like how she talk.
Smh sad but hold a pan is sher and Jody her friend in queens still friends sher went to a America and no link up both sell cream and hair. I sell follow and envy
So Sher, look how long you did your surgery and still yuh body nuh snach. What’s really going on? Explain why you so tough please. Ask smaddy fi turn on spell check on your phone.
Lmaoooo damn can u imagine if shorty was begging y’all for help .. this page is a hate page .. sher darling u need a lawyer … this is straight up hate. She trying …let the ppl dem Pinckney live man!!!
She creatively doe :nerd cause dem girl yah create dem own words cause dah word deh mi nuh tink inna di dictionary. She write just like how she talk.
has Sher ever heard of a comma, full stop or question mark? Jesus Christ.
Smh sad but hold a pan is sher and Jody her friend in queens still friends sher went to a America and no link up both sell cream and hair. I sell follow and envy
So Sher, look how long you did your surgery and still yuh body nuh snach. What’s really going on? Explain why you so tough please. Ask smaddy fi turn on spell check on your phone.
Sher need fi walk away from all devices and tek up an Oxford dictionary. When dunce a gi weh she join di line twice. Damn it!!
Lmaoooo damn can u imagine if shorty was begging y’all for help .. this page is a hate page .. sher darling u need a lawyer … this is straight up hate. She trying …let the ppl dem Pinckney live man!!!
You are right she does need a lawyer when di people dem start sue bout that cancer in a bottle