SHERIFA UPSCALE VS BATTEYMAN DINO

34 thoughts on “SHERIFA UPSCALE VS BATTEYMAN DINO

1. Him sey him an him ‘girlfriend’ was at Rio when dem ask him sumn bout shark… I’m guessing is Kasi. Don’t know

2. She use to work over the beauty supply store on gunhill next to the planet fitness when she was pregnant. Everyday she rob the Chinese man. Use to pack bag n send them out with her friends. The Chinese man fire her nasty bleach out ass n say she too thief only cause she was pregnant that’s why he didn’t lock her up. Yuh need fi tell yuh mummy stop bleach cause the morass weh a grow pon the side of her face nuh look good. Only Briggs dog shit dem Nyam her food cause good people nuh nyam from roach dutty house. You and Briggs side walk a run competition (yuh pussy shit up a dog shit). Skin pale bad look like yuh need some oxygen, walking dead. I hope them use the video n report yuh ass to welfare. Go work, suck hood scaly scaly downgrade troll. Go thief a status in American.

3. Lol woaha long bloodclatt time somebody fi tell di dirty gyal.. Long time how long sheriffa a beg an barrow people money an clothes see di full facts yah look how long she keep di party wid har fren dem long long time and cah pay fi di shoes w
    pat fi bloodclatt get it cah pat know sheriffa dun har like dog shit sheriffa nah nuh bloofclatt life rotten batty sheriffa

4. Deal wid har dino sheriffa cah buy shoe she woe di gyal har money di gyal nuh stop walk and tell people sheriffa anuh nobody sheriffa nah nuh papers nah nuh money so sheriffa talk bout di belly way yuh cah go and gi di african man and Shawn sheriifa when di African man wife a carry box a pampas and 300 dolla every Wednesday sheriffa guh fix yuh dutty body longtime sheriffa a lick out man batty hole fi things still live in a house two bedroom wid 15 people but she worry bout receipt she married di yankee bwoy fi papas him nah gi har shit batty washer pussy sucking sheriffa yuh sick stomach

5. Ah bloocloth trueeeeeeeeee a facts cah di brown man tell people mappie Neva wah dutty sheriffa a lie she wah Kerry f**k har fi true ah 15 a dem a kotch inna 2bedroom house sheriffa always a beg people she say she nyam cock sheriffa buss up bad bad bad bad

6. Sheriffa upscale claim she don’t like woman
    On snap chat couple months back
    But me kno for a fact she n bossy dolly was fcking
    And she’s now fcking @sherr_bella on IG
    sher where u know sherifa from ??? You Kristen, Shantiera,
    Shamiele, Kerryann, Nickysweets why y’all bitches
    Can’t look some papers n stop fck n lick out batty n pussi
    Fi tings jesas man!

Back to u sherifa u surgery body stay bad
    U buss up fi real and u skin really thin
    U need fi go easy on the cream and u ugly bad
    My God man

7. A true ting him ah talk bout di brown man ah seh di pickney anno fi him. He himself told me she was f**king mappie as well and told her that’s not his child.

8. I see that girl sherifa downscale inna day she bust up and look crawny fi true smh these wannabe rich ppl stay bad like

9. Dino yuh a hold back pon sherifa because u and we know Sey sheriffa house full a roach .and a 1 3bedroom house and she and her 2 kids and her bag a man them plus her sister with her man aND her 4 children,plus her mother and father and
    Her nephew. Plus her 2 littlle sister live into a 3bedroom apt .Sherifa not living no life in america .Sherifa fi stop talk bout brand because a low class and out dated brand she buy. Sherifa don’t even own a car. Sherifa is no hot gal .hot gal nuh live with them mother . Hot gal nuh share room with them children. Sherrifa, go and get yuh own apt and the time yuh a buy low class brand yuh guh buy raid to spray the 1000 roach Wey a run up and down into uno house broad day and into the kitchen day and night Wey yuh mother a cook and a sell. People uno fi stop buy food from Sherifa and her mother them house full ,full of roach that’s nasty and wicked fi a cook and a sell into a house like that Sherifa. People uno need to teck a tour of Sherifa kitchen and see how roach a keep dance in there. F..KI box sherifa,, Wey as a man sey hello yuh give them a f**k. Sherifa,, u f**k fi free too much .Sherifa ,guh spray the roach them into yuh house.

10. But Sheriffa a war with Dino fi $250 why u hiding from SHAWN USED TO THINGZ after u teef the man money and go buy shoes with it the youth a call u fi him money that ur FATHER GIVE U TO GIVE HIM and because this bitch know Shawn a humble yute shi nah answer her phone bout 4 months now. Dino Mek shi talk bout when shi go a LA to Denmark and shi take off her clothes the Bwoy seh the way how her body buss up and soft him was so turn off the bitch teef his chain and when shi reach back a NY she find out the chain fake and yes she f**k gal fi true even she and Cali suck each other. Sheriffa a talk bout shoes and clothes get a damn place and stop live like Mexican all a unu like sardine inna the place the way yuh f**k Suh much u shoulda have a house young Gyal with one whole heap a mileage

11. Cally is a damn follower can’t stand the bitch she has no backbone
    All she do a nuff up inna ppl n beg friend! Plus she ugly bleach out
    Fat n stay badddddd

12. Omg batty man why u sooooo hurt cause the girl want
    Her money lord have mercy leave the girl you can’t be a girl
    You are alway going to be a boy u mouth look as if you have ring worm around it and u a class the girl body so What look at u stop call ppl name in your thing cause Kerry did eat
    Sheriffa p…y that’s why she and her woman had a big argument over it Stop talk what you don’t know Kerry and her woman don’t like you all them do is talk about you them can’t stand you a you a beg friend u too much u mixup like stand down

13. You yelling and screaming like a bitch be careful before you burst a blood vessel in your head Big dutty batty bowyyy
    Sheriffa really get the best of you lol mi belly

14. :ngakak :ngakak :malu :ngakak :ngakak me did think sheriffa rich lmaooooo or have , status in America :ngakak :ngakak even a car or house DWL wow wait your new friend prissy Chrissy love to talk about her money and accomplishment… u need to take a page from her book @Dino I need another video :ngakak :ngakak