SIBBLINGS OR NAH?

0 thoughts on “SIBBLINGS OR NAH?

1. OMG the people in the ATL is giving Bugsy Bam Bam a warm time.
    First the pull his flyers dem down. Now this.
    Wonda wha Bugsy do dem. He soon reach back to good ole Brooklyn

1. Yes,them pull it down loll…y because him 2 wicked. Him and Tamara Hoodaz need fi deh, dusty alike lol. That girl always look dirty, doooh care how much she try fix up. I just saw a a picture of her from a party last weekend and she look so dusty and FUKK out. With that fake ass ” I’m so happy smile” this b*tch always putting on her face. hate her

2. Yes mon, Pinkwall dash out him rass file!!!! Dutty hypocrite, batty boy Bugsy!!! him need fi chuck offa bridge… BTW funny cause he do look like JJ, dwl!!!!

3. Puppa jezus mi cyan say nuttin. But yes mi a talk…. Dem say him have HIV or aids and him love ppl things…. And him love suck pums! I cyaan, I just cyaan this one have mi a Dwrcl…… Wooooiiiieeeee dem have Bugsy cabinet not file an a wheel it out!!!!!

4. nasty labba juice mout bugsy and dutty donkey knees toya stash a bench and batty partners in mixup and blem blem. birds of a dirty feather always flock together lol

5. Don’t nobody want to here him dead ass music selection. I don’t even come out to party if mi kno say him or like 3 others dem boring ass DJ’s from Atlanta pon di flyer. Dem put mi to sleep #fuk

6. Mi wonda if him still sneak with the girl who him use to come and fuk. Yea same girl that him get job at resturant. You still a sneak fuk har, or get her in to the party then leave har one side while you go try fuk off di gal dem pickney pon di next side lmao.
    Yea you a work Macy’s you still getting the disability money from Macys

7. DUTTY BUGSY RAM RAM. YUH SEE HOW YOU FAVA BUNNY RABBIT, LOL! OLD FOOT BUGSSSSSY!SENDER A COMMEND YOU FOR THIS. MIXUP LAZY EYE BUGSY THAT DON’T TEK CARE OF HIM CHILDREN. AFTER YOU TAKE F*CK FROM THE PEOPLE THEM CHILD YOU GIVE BELLY U DON’T TAKE CARE OF THE CHILD. THE SAD PART IS YOU HANG AROUND ALL THOSE LADIES/” FRIENDS” AND NOT 1 OF THEM TELL YOU TO GO TAKE CARE OF YOUR CHILD BY WEH HER NAME DEH DAUGHTER. ALL YOU KNOW HOW TO DO IS PARTY AND FOLLOW SUS! YOU UGLY LIKE- AND SWEAR SOMEONE WANT YOU. I DON’T RATE NO MAN THAT DON’T TAKE CARE OF HIS CHILDREN DEM. JJ! YUH FIND A TWIN—FAVA JJ F TRUE.

Leave a Reply to Tinan Cancel reply