SIR YUH NAH OWN ONE AND A OWN DI NEXT

MET RUN THIS FOR ME PLEASE CAUSE HIM NUH TAKE CARE OF MY CHILD BUT A TRY OWN A JACKET A JERSEY AND IS THE HAITIAN MAN CHILD!!!! ROXANNE GO FIND YOU KID FATHER YOU TOLD ME OMAR IS NOT THE FATHER!!!!! HAITIAN MAN CHILD THAT CHILD LOOK JUST LIKE THE HAITIAN MAN !!! ALL BECAUSE YOU WANT PAPERS!!!!You are not the father the Haitian man is that’s the Haitian man child fool fool silly boy you have so much kids leave the Haitian man kid jacket already it’s still SUMMER

8 thoughts on “SIR YUH NAH OWN ONE AND A OWN DI NEXT

1. Sender if the child is not his, it will come out, example Matterhorn. Leave him, dogs always return to dem master. If the master was good to the dog

2. Sender all u a real crasis eeeh, yuh did deh deh when dem a have sex, if him a own everybody else own and nah own yours suppim wrong did you.. looow di oman look how long Pitney bawn and as soon as di man post a pic you a run eeeen yuh cah si di Pitney face suh how you kno seh a jacket??? Some a unu sick johncrow stomach. Guh find suppim duh and stop bleach pon people FB

3. No TPC #issababycompition Roxanne too careless Shi 3 pickney dat needs care di likkle girl hair wah comb and tek off dem wig deh, di likkle bwoy want some clothes and di big 1 need proper supervision or esle shi ago breed early like di muma. but choo Shi wah inna spotlight Shi run go breed and now Shi nuh know di fada. Omar mi nuh wrong own up di pickney yes you well get the papers faster.

1. One thing u don’t do is talk bad about someone kids!!! I hope good nuh give u no kids smh!! Roxy is a single mother who work very hard and take care of all her kids and I never see a pic of those kids on her FB and those kids looking less care!!! And u talking about her big ago breed early so y u watching the likkle girl pussy!! If she breed early after she nuh bruck nuh record caz mi see likkle girls a breed everyday so stop wash out yuh mouth pon the woman pickney dem and jus make sure say ur own look good and a grow good!!!

4. Unuh have all the time in the world a sit and wait fi Omar post about him baby fi send it ova yah so smfh…. The baby dead stamp a him father and the baby have ntn for Roxy smh I can talk caz I see pics of the baby on Omar WhatsApp all the time… So y’all need to leave the ppl dem baby alone!!! The baby is innocent in all this so let the baby live and prosper in peace caz Omar not leaving Roxy and the baby alone to plz none a unuh dutty ppl not even the other baby mothers!! Leave the ppl dem life and go worry about fi unuh life caz some a unuh life dutty and sad kmft