SIZZLA WAA STEP INA LA CHOAT

Firebrand singjay Sizzla has unleased his fury on newly branded ‘ate-star general’, LA Lewis who was captured on camera giving a woman oral s*x.

“LA Lewis, anytime me see yu again me ago kick yu under the throat,” said Sizzla.

The Rastafarian artiste made the comment while on stage at the GT Taylor Christmas Extravaganza at the Luana Sports Complex in St Elizabeth.

“Some bwoy a claim dat a dem a run de place and de gal a siddung inna dem face,” Sizzla said while belting out dazzling lyrics in the early stages of his excellent set.

He continued: “Hey bwoy LA Lewis….Hey nasty bwoy LA Lewis… a New Year a come and de youth dem a defend education…We bun out down inna throat and you get bright a shove yu face inna gal nookie.”

LA Lewis, the self-described seven-star general, said the images that are making the round which show him in a compromising position are authentic.

“Yeah man, a me. I deliberately leggo the picture not as a publicity stunt, but to let Jamaican man dem know that a modern time now and dem have to leggo off a the foolishness and stop hide,” LA Lewis said as he faced up to the matter.

The oral s*x photo shows LA Lewis, with his shades on his head and one of his dreadlocks down the centre of his forehead, going down on a woman who appeared to have taken off her panties but opted not to get totally naked. A video of the encounter shows the entertainer joyfully rocking his head from side to side as he pleasures his partner.

“The lady in the picture is my girlfriend and her body is clean. I was recently in St Marteen, and after being in countries outside of Jamaica, I realise that we are way behind time. Other than Vybz Kartel, Ninja Man and a couple others, I am one of the most influential persons in Jamaica, so when the man dem see LA Lewis a dweet, dem a go just come out a dem shell,” he told The STAR last week.

10 thoughts on “SIZZLA WAA STEP INA LA CHOAT

1. wait deh dwlll one of the most influential person in Jamaica dwlllllll so u have to eat to get attention look how long man a eat,, u come gwan like a u fuss a Jamaica start eat cratches,,, u are Jamaicas #1 jackass,, an draw out the dread mek him a go kick u eena u throat dwllll…. only in jmaica no where else in the world,, we not short of almshouse

1. A swear him deserve dat kick inna him throat fi him statement!

Only a deprave dutty gyal would mek dat put him mouth pon har crotches.

Towel tongue, LA Lewis, we can look fi you hitch up a suck cratches pon wall now?!

Unu SHALL NOT wreck Jamaica! Unu ago dead lef it!

Yu suck hood too…deliberately leggo dat de video de to and dun!

Is a rass bokkle lamp dem fi bruk inna yu rass head top while it light.

2. why sizzla feel him can go kick this fool, a who fa mouth him have,,, sizzla lov him buddy suck,, lef the pussy frighten man alonetek ya u go a jail fi ate star general la mouth,

3. sizzla fi move him bumbo…when him deh a farrin a pose up an chat up wid di yankee dem weh all chat bout how dem nyam all batty,a weak fence l.a lewis him have strength fah

4. After him nearly tumble dung two of d three times him liff di shubble,,,,him push whey d man and a use him hand a dig out stone..mad fcukin man dat

5. Sizzla Sizzla! Mi loose affa you. How u fi go kick dung the man and is not your woman him nyam? How u a defend the yutes yet you a promote violence against another for his choice weh nuh av nuh bearing pon u? Mi tell unnu all the while, if unnu waah teach the yutes dem supn mek yourself an example for them to see. From you nuh deh pon that show the yutes dem say u nuh affi eat and all you woman dem pleased. Nuh go kick him dung and Sizzla know this, as stupid and fool fool LA be u will get diss smartly and nuh know weh it a come from. Yea man, fi real real real, every clown av dem following and LA av 2 idiot fi lean pon. Look how him did a run off the juice dem and a police affi mash it up. Sizzla supn nuh too right wid you from weh day fi real eno but I cant place it. However, even after Kartel and Ninja you really waah chuck badness? Kmt