SKAY DEM SEH ITS NOT PERSONAL…………..IS A LOVE TING ……….FI NOW -_-

Message to di mate and all temporary workers…one gyal him loveeee

6c6d6bdc750b11e39f7a120b2aae41eb_8-Optimized

83032b16750b11e3bdd112ccf407965c_8-Optimized

1526881_408730132564085_1597365350_n-Optimized

1555578_10151963322019735_812904282_n-Optimized

e57d8566750b11e3981012b23892ca75_8-Optimized

images

Mix up again Baldhead aka Mr Do Road (tall light skin guy inna every party) theifing babymother Shushanna Blake(bleach out face tall girl ) come out of jail after being locked up from almost 3 years or 4 for shoplifting she was featured on here before with her mugshot . Every since Shushanna come out a jail a about couple of weeks ago Baldhead leff S-Kay (short tuff girl with big lip) like the trash she was S-Kay hurt bout the whole situation she a tell harr friend all kind of things how baldhead bruck and nuh have no money how him suck pu**y and him and money train a battymon . . .What a way since she get leff she have all these things a say the man use to give har up money and all of sudden through him leff you fi him babymother you want talk the things them. Everybody know Shushanna have Baldhead heart him love her like cook food. S-Kay you and Tiffany Barbie was just a f**k the man wifey come home and unno get towed and deleted don’t get mad weh you expect now you man weh you leff Mickey deh wid the biggest slut Stace da wanna be doll . . .S-Kay a write up a bagga things pon instagram but she block me so me cah send in the screenshots me just a give you guys some info. I hope Shushanna learn her lesson and stay home and stop theif and raise her son Taevon he’s a very decent boy and is her friends and baldhead raise him she and apple dem is still friend the same dutty apple weh snitch pon harr but them don’t know any better same like how shamar get free and she still a theif them can’t stop is like a drug if them nuh inna name brand dem nuh feel good but me like shushanna from long time but she is a theif and love war wid people all throw acid and bleach inna dem face from long she bad but she’s older and have a record she need fi chill

0 thoughts on “SKAY DEM SEH ITS NOT PERSONAL…………..IS A LOVE TING ……….FI NOW -_-

1. happy new year :kiss..not necessarily eno..when u have a case like sushanna when she was even evading di law n den go back a la go teef knowing she was on the run…her mom was the same n get dip fi it dem seh..im sure dem teef petty things too…but a di fact that they cant stop for nothing which makes them kleptomanics

1. But look how Kerry ann and apples a comment up… Yuh know dis a histree tho. None outta di two a dem like shushanna and from me can remember is apple give har up. My girl yuh Nuh need fi dem friendship cuz next time you not coming out and is CC dem deal wid. I hopes yous learns. Blessed good morning jmg peeps.

Bubblelikesoup

1. @Bubbleup I agree wid yuh 100%. Happle and KerryAnn are 2 of the worst to have as friends. Dem chat dem so-called friends like dog and each other. Especially the brawling wide mouth big nose one KerryAnn she. Shoshanna, after 3 years I know it must be great to be free especially to be with your child, but stay FAR from dutty teifing credit card scammers Happle and KerryAnn. Happle will snitch on you again. BTW I also hope yuh stay far from Twinny causen sey she is a next credit card scammer, teif and most of all a SNITCH. I hope yuh stop teif causen sey it nuh fair to the merchants dem.
      Happy New Year Ms Met :peluk

2. Sushana take my stupid advice stay very far from apple n Kerry Ann . But yuh really stupid fi tun bk fren with dem. yuh good me nah lie. A suh unno luv hype n lack a friendship wid nasty nayga

3. wow skay pon IG a hype bout this man all mi caw do a dwlllllll now lmaoooooooo no more light skin hush skay yuh fi stop hype bout man tek mi foolish advise man a dawg mek dem hype bout you baby girl hold up yuh head cause your a pretty girl lmao no sah

4. Ah so dem gal yah stay, man gi dem some f**k and move on dem waan dis di man bout him a suck pu**y an a f**k man. Ah mostly Jamaican gal duh dem ting deh, just because dem know these are sexual practices which are “taboo” wiyhin di Jamaican community. Suh dem waan carry down di man dem. People fi run dem dutty f**kers!!

5. Every Jamaican man lately is more freakier than Yankee so she nah Shame nobody 2014 worst !! I don’t know them but if is him babymother Mek them reunite it was hers in the first place ijs

6. Shushanna need to stay away from dutty apple and kerryann the whole a dem a fake fren and chat each other fake

7. Happy New year to you Met and my fellow bloggers, I love u all, I hardly have the time to comment because I have a new job that is quite demanding, but I had to comment on this, Shoshana and her mother ( Velma General) is like a extended family to me, they don’t harbor malice or a grudge, yes they will fight, but the mother keeps her friends for life. All I will say is that I wish all the best for Shoshana, I have seen a lot of changes in her, and all who knows her know that her baby father loves her like life it self, he will do anything for her, and that is what he is doing right now. Let us give her a chance hoping she will change for the better, I try my best to encourage her , with time and the help of God she might change for her only child sake.

8. But it was the same Apple that use to comment that she “like it” under pics of SKay and Baldhead that used to be on SKay’s IG page.She is so two faced or she just rude with anything.

9. This bitch look tiad and washed up its best you did stay inna jail. Btw didn’t rotten pussy apple put yuh inna ah jail and watch har a fren di gal back! I tell yuh bout dem snakes ya..

10. When will these people Learn seh apple don’t consider none ah dem har friend. Happle is a frighten gal especially over material things because she isn’t used to it from shi young so she have to show out now. Humble calf sucks the most milk so let her continue with her BOASSY ways it’s only for a time because what goes up must come down. It’s the circle of life read about it folks!

11. Shoshana ugly as Fck!

Sick of apple & Kerry cho rass why tf apple nuh deh a jail yet
    Scum of the flippin universe … I’m sick

12. The funny thing is SKAY is only 21 years old lookinh like she almost 30 wit her tuff big round like a english pound face. U ever see har wit her lipstick off what a gal lip black n big. She brag the most but has the most issues . She fi humble harself cuz clothes and shoes cant hide the fact your a sorry lil girl whos life mash up before it even start. Wutless
    Trash guh look a greencard n stop beat up di people dem face with your heavy dracula pounds of makeup .

13. SHOSHANA WILL NEVER CHANGE !
    A DUTY NASTY ROTTEN APPLE INFORM ON SHOSHANA , SHE GO A JAIL , COME HOME NOW AND A TALK UP TO APPLE.
    PLEASE?
    SHOSHANA SHOULD A HAWK UP 3 YEARS WORTH OF SPIT AND LAND IT IN A APPLE BLEACH OUT DUTY FACE.
    IF SHE WAS A CHANGED GIRL , SHE WOULD NOT BE IN ANY CONVERSATION WITH APPLE AND KERRYANN.
    SHE IS BACK FOR THE HYPE .APPLE WILL RAT HER ASS OUT AGAIN LET’S JUST WAIT AND SEE.
    APPLE NOT GOING TO JAIL OR JAMAICA FOR NOBODY, NOT EVEN HER SELF
    ONCE A THIEF ALWAYS A THIEF.
    WELCOME HOME , I HOPE THEY PUT YOU ON YOUR GUARD. JUST REMEMBER THAT THE GAME HAS CHANGED.
    WELCOME HOME AND GOOD LUCK ON YOUR TRAVELS.

14. skay one word fi yuh is ABAYYYYYYYYYYYYYYYY a that yuh call f**k and duck dwl waiiiiiiiiii my girl yuh nuh shame? yuh have up this bald head this this bald head that and seet deh the wife come out a the pen and gone leff yuh a him seh ZOOOOOOOOOOOM PASS lmao a that fi happen to uno yung gal uno too nuff fi uno age big man yuh want and yuh get duck mi talk to bald head and him did dun tell mi him plan yuh too rass easy anybady can f**k yuh seet deh till dem DUCK yuh ABAY yuh headside a mash up bad bad low ppl man a the qiuckest f**k and duck I eva see dwlll (in girly voice) waiiiiiiiiiiii

15. \skay ABAYYYYYYYYYYYYYY bald head seh f**k and duck waiiii a the quickest f**k and gone mi eva see skay yuh couldnt even hol him fi 6 months???? dwl

16. Woman to woman I just hope that little girl SKay learned her lesson cause Baldhead really a shit pon har on Shushana IG page.Personally he deserve him babymother cause she have him like a clown puppet.Yea him love har but I’m sure she don’t love him like how him love she else she wouldn’t a clown him out suh in public.

17. SO WHAT HAPPEN TO SUCK PU**Y MILO-MAN THAT SHUSHANA WAS DEEPEY IN LOVE WITH BEFORE SHE WENT TO JAIL I GUESS HE IS NOT PAYING HER ANY ATTENTION THAT IS WHY SHE DREW FI FOOL FOOL SUCK PUY BALDHEAD BUT DONT WOORRY SKAY SHE SOON START F**K PON HIM LIKE ALWAYS CAUSE SHE NUH RAMP FI F**K AND IF SUCK PU**Y MILO MAN DRAW BACK FI HAR SHE WILL BE DISSING SUCK PU**Y BALDHEAD FOR HIM CAUSE A HIM FREAK HAR OUT A HIM MECK SHE SUCK GAL PU**Y FIRST…!!!!!!!!!!!!!!!! DUTTY SUCK PU**Y y SHUSHANA SOON FREAK OUT SUCK PUSSY BALDHEAD AND SOON GET SOME GAL FI DEM SUCK TOGETHER SO SKAY KEEP A LISTENING EAR OK DONT WORRRY U WILL HAVE THE LAST LAUGH

1. Apple young gyal a gi yuh a run fi yuh hypness BUT IS TRUTH MI HEAR THIS ONE FROM GOOD SOURCE A SKAY HIM DID A LOOK FIRST BUT LIKKY LIKKY QQ F***K HIM .. Bitch got NTN but a condom outta him .. Dem man deh nuh gi weh not even peas outa rice .. BUT THE FACT STILL REMAIN YUH FI GUH HIDE NOW CAW YUH GOOD BOOD BABY FADA A DO COMMUNITY SERVICE WID HIM COCKY … I hope dah gyal yah weh jus cum outa prison set u up N send yuh guh jail too .. INA THE BMW RENTAL WEH YUH HAVE HOW LONG NOW BOUT HIS AN HERS … This bitch had 3yrs to think about how she gonna f**k u up bck ..

Leave a Reply to Talkupskay Cancel reply