SLIDING IN CHAMPAGNE

17 thoughts on “SLIDING IN CHAMPAGNE

1. ME TELL UNO SAH DESE PPL DON’T HAVE NO SENSE , TELL ME NOW HIM NOH HAVE PAPERS HIM PPL DEM NEED HELP AND LOOK DAH BEFORE HIM SAVE THE MONEY AND PAY A GOOD LAWYER FI SORT HIM OUT SMH

2. Kmrct mi know him personally from longtime an mi tell him yuh too hype dog str88888 up cause dat naay mek nuh sense.

3. Does it matters if he drinks it or slide in it? It’s already been purchased obviously. Maybe sliding in it is the healthier way.

4. Yuh know wacky name never call on pussy yet…mmmmm is always him & men f I r a guy that was all over I ne c er see him yet with a woman ..just too fishy for me

5. Omg uno wicked yo mavin eeh? look like uno want him fi kill himself. Keep ur head up youth. Pray to GOD and cover yourself under the blood.

6. Ok so these clowns will get deported back to wherever soon. Uno same frens a rot uno out to the feds fi papers. Mek dem stay dey, when him come off stage him should a drop dung n end up in a bed fi years so him can look back at him f**ked up stupid life. Nuh badda think feds nah tune into pink wall too uno hear.