SO A ME FI GO PAY FI GO LISTEN TO LUCIFER?

ALKASLIME
ALKALINE CANNOT RELY ON HIS TALENT ??? MI DUS WAA ASK BECAUSE FROM HIM COME A BAY GIMMICKS AND I MUSIC A SHOT BUT NO M16 TO DI TING…HIM A LUCIFER 666…WHEN KARTEL DID THAT A JAIL HIM REACH HIM MUS NAH TEK NO CHECK..KARTEL TATTOO DEVIL AND HIM INA HIM OWN HELL RIGHT NOW ADDING HEAT

0 thoughts on “SO A ME FI GO PAY FI GO LISTEN TO LUCIFER?

1. he knows what he is doing. he is keeping his name in our mouths. him affi mek money suh him a do weh him affi do. fi keep the ppl dem talking. so dem can book him fi shows inna america

2. Memba de croten lizard did ah announce bout big changes ah cum fe de 2016 (sittn lacka so).
    Dis piece a faeces ah try create a stir pon de media wave length but…mi juss ah wait patiently pon Bounti Killa fe deel wid it case

3. Well, not even Satan want him cah Satan hab him standards and him nuh eena no flop show. Suh him can stay deh wid him gimmicks and try every trick fi keep him name in di media.

4. Him come inna hartford wearing that lucifer shit and lucifer showed up with him, someone got shot and people were running fir their lives, how could people go pay money to see someone who represent the devil perform, he could have never gotten a dollar from me, who the f**k give him visa please revoke it f***king devil

5. To each it’s own. I like Alkaline he’s different. I really don’t think it’s his personality but he’s young and he’s trying to give the majority of the crowd what they want. Slackness/Entertainment that’s what i think.

6. Hi met, all I can say is that everyone who dabbled into that demonic stuff knows exactly what they are doin… For if it’s about the music than let the talent of the artist speaks for it self.. Ppl saying that he’s doing this for entertainment, no he’s not… Take a good look at all those illuminati puppets and the evil logos they had to wear to show them master that they are down for their demonic cause..

7. It’s sad cuz the spirit world is strong and when humans open that door to the evil spiritual realm dem demons n ting gwan give alkaline ah piece of beaten straight from hell!!!

Leave a Reply to NYC Fi Life Cancel reply