SO SAYETH THE SENDER

0 thoughts on “SO SAYETH THE SENDER

1. OMG, you mean to tell me Bev George aka wall street Beverly leave good ole NYC to go to ATL to be in man problems……WTH. The big old woman needs to stop it.

2. Hahaha bout who own the man smh look at the man face how you two old fking turn it’s a stress him out, him seh if he should have a own it must not be none of you, UNNO look depressing bad bad bad can’t you both tell from the look a the poor bastard face?? He wanna be left alone until he get up the nerves to do better, this a leap year he will. Si papi si

1. i cannot believe dis…CHARLIE??????? no disrespect, but who would want Charlie? Suh him and Marlene nuh den nuh more?? she stay very very bad, wussa bad Wallstreet and Winnie combined. Charlie face tan suh cause him suffa ah severe stroke suh one half ah im body paralyzed but yet still manage fe deh inna club 8 days ov the week. every junk pan weh knock Charlie deh deh front and centa…wheelchair n’ all….but ah jus suh Atlanta dancehall people stay…who naah fuhhk and suhhkkk like dog ah hate and ah badmine the next one…shocked but not surprised :ngakak :ngakak

3. Black peeprl we veelly need to do better, honest to God mi think them peeprl yah come pay them respects to one a dem fallen acquaintance a one 9th night………………. a dance dem deh a fi dem age?? If mi ketch mi mumma or puppa a dance at dem age ere or wuss inna cass casss ahh dont know how mi an dem woulda mek out enuh smh Children dont spear the rod and spoil your parents _______________________

4. So wait.. Mi sure him Nuh have no more stamina.. Unless is him tongue a do the job, or maybe him fully loaded… Cash that is

5. LISSEN WHEN YOU HAVE ONE FOOT INNA YOU GRAVE AND THE NEXT ONE PON A BANANNA PEEL, YOU NO FI INNA DANCE INNA MAN WAR. WALL ST BEVERLY SERIOUSLY. DEN KOOH PON DI POOR LILLY MAN TOO. OH GOD DEM CYAAN SEE SEH HIM IS TOO MUCH FI ONE WOMAN AN NOT ENOUGH FI TWO. KMT :travel

6. Senda yuh too blow wow wicked why you send in Charlie picture di man had a stroke last year and him have him woman Marlene,yes I do think that all a dem people yah whea yuh send in need to retire from dance but a dem seh as young as yuh feel and dem probably feel like sixteen so who are we.

7. Dem 3 people ya belong inna de Senior Citizen”s Court (a parody of the People”s Court).

8. Teifing Michelle, Dion and Lavar need to hold they mother and tie her down in the bed at night time, but she a road a cuss cuss and fight….Beverly you need to do better, if not for yourself for your grand children and their children dem. smh

9. @anonymous @11:26 but yuh nuh see say Wall Street Beverly party wid har kids and grand kids a she say di family dat go to dance together stay together

10. d sender weh send dis in is a piece shittt u a luk notice pon pink wall is only a pity u naah reveal u self,u lil wutlis bitch guh luk a cocky fi suk r a batty fi lik out an low d ppl dem u ave 2 much fukn time pon u hand guh sell sum pussy an tek care a u kids pieace a shittttt

11. Ah di best winnie grease ever look. Bev widd har old self need fi guh home to great grand pickney dem bout har name wall street….. she need fi guh spend di rest of har years inna church 3 scores an 10 ole bag yuh deh ina party every night ah knock pan.

Leave a Reply to Brooklyn Cancel reply