Good night Pinky post n hmid pleaseSo I’m In a relationship with this soldier right. Me live a st.james n him live Ina St. CatherineEverytime him wah s*x n him get a day, me affi lef me yard n go a fi him yard because me live with some relatives and him say respect due. Anyways wah day me n him a s*x n him start ask me if me love him n me say yes n him say if me sure n me say yes ofc me love you. Anyways after that me notice say the boy a get obsessed with me 🤷him a do baay things weh him never a do yet
him call me n if him hear a man voice ina the back ground the boy ago cuss n say him nuh want no man near me and if him come down n him call me n me nuh go look fi him is like the boy wah come fight me, if me post up status with me self Ina shorts or swimsuit the boy start cuss me.. Me all affi start hide him from mi blc status sometimes just fi prevent the argument.. if me ignore him the boy call me Pon one bag a different number..
Anyways wah day him say him a get 1 week off n mi must come stay with him fi the week, when me ago look fi him one mind say stop a pharmacy n buy a morning after pill push down Ina uh bag, so me buy a postinor 2.. me reach a him yard bout after 2 d day… anyways down Ina the night him say him want some s*x n him nah use no condom so me say okay the boy cum Ina me when me a get up off a the bed Fi go bathroom the crasis boy ago say why me a get up so quick as we done anyways me lay down.. Ina the morning bout after 8 him dweet again.. after ten me say me ago Ina the town go buy something the boy say him a come with me the germs think a pill me ago buy Fi tek🤣🤣 so me n him go Pon the road when me a past the pharmacy me see the dwaag a corner eye me so me a say to me self so watch yah is a pity him nuh know so me just walk go Ina a supermarket n start pick up some groceries fi d house..
when we reach home the boy want s*x again so me say okay but this time him use condom like him think him smart.. the next day me just get up n Tek the postinor 2 n burn up the box when me a cook…Guys me really wah lef him enuh but me nuh know how cause him nuh stop threaten me n me tired a him now
Why would you call someone you are sharing your body with germs and dawg? You allowed this man to enter the inside of your body and release what is inside of him inside of you, yet you think so low of him to call him such disgusting names. You have no business being with a man or seeing anyone. He is someone’s child, someone loves him. Stop classing him like that!
It appears he may very well have developed feelings for you. However, it seems as though he is from a single family home and never saw how a good man treats a woman so he is working it out in his own rocky way. Before you start anything with someone set guidelines, is this a friend’s with benefit, is this a relationship heading towards marriage, is this just a one night stand. Never tell anyone you love them if it is not true. Here he is thinking he has a solid relationship yet you do not like him much. You have to break up with him because he deserves to be with someone who loves and respects him. So do it over the through text.
so true.
So Postinor-2 is now a form of birth control? Sender, I don’t think that product should be use for that purpose. What is the long term effect of taking this drug after multiple sex sessions over time T?
Anon 4:20 it is used to stop pregnancy so yes she used it perfectly well.
It is a Plan B drug, not A! I’m no doctor, but I thought the pill should be used sparely (not 2 or more times per week). I might be wrong, but never heard of it be used routinely or a substitute for an acceptable birth control method.
Him pussy whip… Yuh must stop fuck n whine… Lay dung deh like a log, doe whine, when yuh whine it cause problems… Mi tap whine from long time now.
Met, please give Larry a timeout for me. Hahaha..really funny.