SOME MORE A DI BOMB

(UNO KNOW TRUE A FISH BUSINESS MI HAFFI TEK IT EASY…HOLD DEM TWO YAH MEK A CHECK SOMETHING )

Can’t believe (Edited) just had a kid and a good baby mother and do this to her. Smh. AND THAT GIRL (Edited) F**KING MEN AND WOMAN WITH IS SUCH A WHORE. HER DAY SOON COME . (PLEASE BLUR OUT MY ADDRESS)

10 thoughts on “SOME MORE A DI BOMB

1. Looking and waiting like Bob Marley. This don’t need tea ….. this need some Campari.

(Oh shoot ….. just noticed that it rhymes). Wonder if the selector waan come mix mi pon dah tune yah :tkp :tkp

RIP Bready (hands over face).

2. No man! Mi waah fight dah girl deh, bout she waah watch..what? kill di whole a dem… Him single, but him have a girl??? what a whole heap a confusion. Suh when it seh position: Vers Top :nerd dat mean a him a gi di f**k?? Tribes: Jock???????? Dem have a whole neda wurl tuh Bumbo! Dis need a name even di initials.

3. ….dis sound damaging….this tea is going to be difficult to spill. I have a feeling this person is well known. We’ll be waiting(Wendy Voice).

4. who tf wants to watch battyman f#$k??? me feel dem supmn de will salt u up like when u watch two puss f#$k