SOMEONE CAUGHT SOMETHING

CU

Hello JMG,

Mi know a long time uno a wait fi da story yah bout dutty dj chukuloo weh nuh stop walk and f**k dung the whole a bronx and a give the ppl dem girl child chlamydia. When him done him go pon fb and style up the ppl dem wid him donkey teeth dem weh inna him head. Chukuloo go bloodclaat clean up yuh one room weh stink, full a dirt and weh rat and roach tek up resident inna. Yuh bed weh u have from 2011 bruck dung and deh pon piece a block and u have the nerve fi a style ppl. Yuh need fi go(Edited) … gah doctor go get yuh (Edited) cured and stop walk and f**k off the people dem and spread yuh disease. Mi know why ppl nuh like u cuz u love gwaan like u more dan ppl … yuh cyaa more dan nobody cuz memba say u is half a man … YUH ONLY HAVE 1 BALLS and dem soon cut off the next one cuz u (Edited) infested… Mi nah talk nuh more eno cuz there’s alot to say about this skermage.

16 thoughts on “SOMEONE CAUGHT SOMETHING

1. Sounds like this person knows you personally Chicky, go save your one balls before that to goes missing, after all what’s a person with no balls………..A BITCH :ngakak

2. Met I know a girl that was with this guy not going to say her name but she was suppose to give him all papers to and mi glad she change her mind cuz dis bwoy use to walk n beg her money like she a him mumma she use to love him bad but him use to wa beat her up all the time and I remember he gave her chlamydia for real this was from 2011 this story .. shit crazy ! I cant believe he didnt go get checked out from then. Very sad yute you cant go around giving people chlamydia its not right step up and go to the clinic they will treat u for free if u dont have papers. Smh I hate men that know they have something the woman tell them and they get mad about it say is lie ..! smh youre sleeping around with different girls what u expect? :cd

3. Why are these women having unprotected sex with these guys in the first place? The fact that the man would have unprotected sex with a woman he hardly knows is a sure tip off that he is likely to be a carrier of a disease. Chlamydia is a fairly easy STD to cure, what happen if it was HIV, Syphilis, Herpes, etc? When will these women learn? BTW, he got Chlamydia from a woman….I would think.

4. Dirty chukuloo nuh stop walk and beg ppl money fi send go give him daughter i mean atleast him still a mind him daughter but dont hype pon ppl cuz u walk and beg too much…. chukuloo come a farin a drive di ppl dem car and mek it look like him own car a wah hawk and spit pon him .. love go pon fb a tell ppl suck dem madda and how ppl nuh look good and nuh see say him front tooth wah reposition inna him head and line up wid di rest a teeth … da teeth deh nuh like front appearance cuz it gone way a back … and wah come diss ppl chukuloo move yuh nasty rass … PS PLANNED PARENTHOOD TREAT PPL FI FREE IF YUH NAH NUH HEALTH INSURANCE GWEH

5. Mi hate the lil pussyhole yuh si him love ❤ bring man name to dem woman ah big gal that man

6. Yuh soon see him post pon fb bout ppl a call up him name and tell lie pon him … dis yah story yah a straight facts cuz u do have chlamydia yuh do beg ppl money mine sharp uno find out say dean a mind do f**ka do

1. Bitch stfu if this all happened 2011 why the f**k u talking about it now GWEH up inna u mumma f**kin scumbag

7. Dutty chukuloo mi hate dah bwoy deh Jah no mi hear seh him ah bun again him glad seh him get dah flat screen TV inna him room him no even have cable

8. @Anonymous 7:50

YUH SOUND LIKE YUH GO HIM YAAD ALREADY FI KNOW DWFL … SMADDY CYAA BUY HIM A NEW BEDROOM SET CUZ I SWEAR THE DRAWER DEM A RUN LEF THE DRESSER AND DI MATTRESS A RUN LEF DI BOX SPRING