Nah a so him mawga bad and him knee dem twist those aren’t knock him is a very famous gooser down town figet weh him name cool yute but him fi low di beaching cum from kirk
All heads bowed and all eyes closed as we approach the Throne of Grace. Father God in the name of Jesus we pray that you will cleanse these two of the demonic forces of homosexuality that has taken up permanent residence within their bodies. In Jesus name we pray. Let the church say “Amen”
Look like aids a done the one in black! Or a cancer:
They about to drop out of the closet? or they out already? Look gay as hell.
Half bleached crawney hungry
Nah a so him mawga bad and him knee dem twist those aren’t knock him is a very famous gooser down town figet weh him name cool yute but him fi low di beaching cum from kirk
That deh is AIDS personified. Sick up my tumach and me me waste my good good egg Mcmuffin.
Wrap it up put it dung fe lata…..
Mi know d maga one him gone gone
Hab money fi buy bleach cream n caan put food in him craawny twist up body
@ISPY wht is a gooser?
Carry u go find what u want from d higgler dem n overcharge u so dem can get their cut
Met if yuh mek mi laaf one more time!!!!!
That is a HIV male there
All heads bowed and all eyes closed as we approach the Throne of Grace. Father God in the name of Jesus we pray that you will cleanse these two of the demonic forces of homosexuality that has taken up permanent residence within their bodies. In Jesus name we pray. Let the church say “Amen”
Omg a u Photoshop di guy in the black mek him look so mEt?
no ooooo a di bleaching
all now mi look fi d invisible barstool weh him sidung pon.. :bingung